1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOŠEVIĆ: Vazura i Vučelić se nisu bavili fudbalom, spreman sam da se ponovo svađam sa njima!

Objavljeno: 28.04.19 u 18:52

Uz dosta negodovanja navijača došao je Savo Milošević na klupu Partizana nakon odlaska Zorana Mirkovića.

Navijači su mu najviše osporavali to što je ‘seo za sto’ sa članovima uprave koje je nekoliko godina ranije oštro kritikovao. Upravo je o tome u razgovoru za Informer govorio Savo Milošević strateg Partizana.

– Nemojte da mislite da se predsedniku Vučeliću i direktoru Vazuri ponovo neću usprotiviti ako budem mislio da nešto ne valja. Taj sukob koji smo imali na Skupštini bio je legitiman. Nisam koristio ružne reči. Najružnija reč koju sam rekao bila je „kako vas nije sramota„. Imate snimak pa vidite. A da sam bio ljut, jesam bio ljut, i to se vidi na snimku. Borili smo se za demokratiju, to se radi u Skupštini. Apsurdno bi bilo da svi razmišljamo isto. Ako budem smatrao da nešto ne valja, postupiću na isti način. Naravno, u granicama dostojanstva, počeo je Savo Milošević.

Savo je potom otkrio kako teče radni dan na stadionu u Humskoj.

– Razgovaramo svaki dan o raznim stvarima. Recimo, kakav ćemo prelazni rok imati u junu. Daleko od toga da smo u svemu saglasni. Na kraju krajeva, direktor Vazura nije se bavio fudbalom, predsednik Vučelić takođe, ali su na funkcijama koje utiču i na moj posao. U tim razgovorima želimo da pronađemo najbolje rešenje za Partizan. To je suština dijaloga, otkriva Milošević.

Milošević je u nastavku otkrio kakav Partizan mogu navijači da očekuju na leto.

– Gledaćete mnogo bolji Partizan. Ali neću da detaljišem. Ima dosta do juna. U svakom slučaju, dešavaće se dosta stvari. Moramo da preživimo dotad, moramo da završimo posao. Primarni cilj nam je da izborimo plasman u Evropu, pa ćemo jednu po jednu stvar rešavati. Sada samo treniramo, radimo, nemamo mnogo vremena da se fokusiramo na bilo šta drugo osim terena, poručuje Savo Milošević.

Savo Milošević smatra da je Partizan potonuo kao klub. Odnosno, da crno-beli nemaju istu težinu kao ranijih sezona, a da su je niz okolnosti doveo do toga.

0
0

1 Komentara

  1. SAVO, KO SU VAZURA
    I VUCELA. STO PRE USPES
    DA IH SKLONIS BICE BOLJE
    PARTIZANU. ILI ISTI SI KO
    NJIH. OVO JE DNO DNA.
    KAKVO DOBRO. PA I
    TELEOPTIK IGRA BRZI I BOLJI
    FUDBAL. GULANFERI !!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter