4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Štoper Crvene zvezde ‘položio prijemni’ za velikana iz Turske!

Objavljeno: 27.04.19 u 09:27

Pod lupom je već nekoliko meseci, a dobro čuvanje Rikarda Gomeša moglo bi na leto da mu donese novi inostrani angažman, i to u Istanbulu.

Nije tajna da već nekoliko meseci Bešiktaš skenira Srđana Babića za koga je Crvena zvezda imala i ponudu Geztepea, koja je odbijena. Posle 160. ‘večitog’ derbija defanzivac je učinkom ‘naterao’ skaute velikana iz Istanbula da ga stave na listu potencijalnih pojačanja za leto, kao naslednika Domogoja Vide.

Crno-beli žele da renoviraju ekipu i prodaju skupe ‘zvezde’, da tako napune budzet i da sa novajlijama krenu u novu sezonu.

Babić je posle Vojvodine otišao u Real Sosijedad, gde nije uspeo da postane starter i išao je na pozajmice, a Zvezda je za njega Špancima platila 800.000 evra. Momak iz Banja Luke je odlično na 160. derbiju čuvao Rikarda Gomeša i tako položio prijemni ispit, a sada je na sportskom sektoru Bešiktasa da pošalje zvaničnu ponudu.

Kako saznaje HotSport, Turci su spremni da izdvoje malo preko dva miliona evra za obeštećenje što je svakako prihvatljivo za Crvenu zvezdu, ako želi da proda mladog reprezentativca Srbije.

To je samo potvrda pisanja HotSporta od pre mesec i po dana, kada se prvi put pojavilo interesovanje turskog kluba za Zvezdinog štopera.

Babić je tokom ove sezone imao zapažen učinak na velikom broju mečeva, koje je protkao sa nekoliko golova i sledeći potez se čeka. Nije tajna da šampion Srbije ima u fokusu dva štopera iz inostranstva za sledeću sezonu i verovatno slede misije u oba pravca.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter