0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OPREZNOST PRED PARTIZAN: Milojević ništa više ne prepušta slučaju, danas na ‘basket’, pa…

Objavljeno: 22.04.19 u 17:19

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova dočekuju Partizan u okviru 3. kola plej-ofa Superlige Srbije, a posle poraza od Čukaričkog opreznost je podignuta na najviši nivo.

‘Večiti derbi’ sam po sebi donosi dodatnu opreznost i ozbiljnost, a pogotovo kada bi on mogao da odluči o novom šampionu Srbije. Crvena zvezda je porazom od Čukaričkog na Banovom brdu vratila u igru Radnički iz Niša koji je blistao u nedelju protiv Partizana. Zbog toga je Vladan Milojević odlučio da se ekipa maksimalno oprezno sprema pred derbi sa ‘komšijama’, kako bi prvi put slavila protiv njih ove sezone i izbegla mogućnost da joj se Radnički četiri kola pre kraja dodatno približi.

Tako su treninzi crveno-belih zatvoreni za javnost. Taktika za Partizan biće spremana u tajnosti. Vladan Milojević nije često zatvarao treninge, a poslednji put je to uradio pred utakmicu sa Radničkim iz Niša i Crvena zvezda je trijumfovala sa 3:0.

Fudbaleri Crvene zvezde su danas oko 12 časova odradili trening na pomoćnom terenu stadiona ‘Rajko Mitić’, a večeras će kolektivno podržati košarkaše u ‘majstorici’ finalne serije ABA lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter