2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRUNIĆ POSLE ZVEZDE PORUČIO: Kritikovali su me, a znate ko je meni Zvezdan Terzić, a ko je Slaviša Kokeza

Objavljeno: 20.04.19 u 19:50

Čukarički je napravio podvig danas preokretom na Banovom brdu.

U ranoj fazi utakmice Crvena zvezda je vodila 2:0, a na kraju je izgubila rezultatom 3:2.

To je i prvi poraz crveno-belih u Superligi posle godinu i po dana, ali ništa bitno neće promeniti kada je u pitanju prva pozicija domaćeg šampionata na kojoj su trenutno izabranici Vladana Milojevića.

– Čestitam ekipi Čukaričkog na pobedi i poželeo im sve najbolje. Sto se igre tice, kad vodite 2:0 i kad izgubite mec, a zovete se zvezda, trebra se okrenuti i sve lepo analizirati kako bi se probasao uzrok poraza, otpočeo je Vladan Milojević.

Posle drugog pogotka, crveno-beli nisu stvorili nijednu dobru priliku.

– Tako je. Šta bismo drugo poželeli od rezultata 0:2 na ovakvoj utakmici, na gostovanju. Došlo je do ‘raspada sistema’ u jednom trenutku i moramo sve lepo izanalizirati, dodao je Milojević.

Svoj deo konferencije trener Čukaričkog otvorio je stvarima koje se nisu direktno ticale današnje utakmice.

– Čestitam igračima oba tima na fer igri. Pre nego što počnem o utakmici, želeo bih nešto drugo da kažem. Bio sam gost RTS televizije i rekao šam sta sam hteo. I sada to radim. Kritikovali su me pojedini novinari jer pominjem neka imena i ja im opraštam. Namerno sam to učinio. Znate ko je meni Zvezdan Terzić i da sam zbog njega postao trener. Znate i ko je Slaviša Kokeza. Posle dve teške godine za mene on me je pozvao i preporučio me Radniku. Nikada nisam bio poltron da hvalim nekoga. Srećan sam zbog toga gde sam sada i za mene je vrhunac karijere da radim u Fudbalskom savezu Srbije na bilo kojoj poziciji. Hvala ti Kokeza. Hvala ti Terza. Hvala Galetu Obradoviću i Matijaševiću. Hvala svim mojim prijateljima. Reprezentaciju ne mogu da komentarišem, jer sam u tom timu. Ekipa igra odlično i to se videlo u prethodnim duelima kroz prvo mesto u Ligi nacija, prijateljskim utakmicama i ovim kvalifkacionim. Znam da je mom bratu Zvezdanu bilo teško dana, ali ja vodim svoj klub i radim za Čuku, počeo je Krunić.

Strateg Brđana je izneo i svoju gradaciju trenera u Superligi.

– Znamo da je Milojević prvi trene Srbije, Lalatović drugi, a ja bio treći, i sada sam. Logično je bilo da me pozovu u FSS. Hvala im svima, ovo je pobeda mojih prijatelja.

Krunić je naglasio da je samopouzdanje ključ preokreta, kao i da je ova pobeda veoma bitna za nastavak plej-ofa.

– Preokret se desio… Igrali smo na naš način i imali smo sreću. To nam se isplatilo. Nije ovo moj uspeh, ovo je uspeh igrača i kluba. Ja sam tu samo radnik. Četvrtoplasirana ekipa ima loš raspored. Idemo u Lučane koji su peti. Iz prethodne dve utakmice smo racunali na dva boda i da oni neće osvojiti više od šest. Čeka nas Radnički i tamo se moramo boriti za svaki aut.

Sa stadiona Čukaričkog: Nemanja Lazić

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter