0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

BANE DOBIJA DRUŠTVO IZ ČELSIJA: Vezista ‘na meti’ Zenita!

Objavljeno: 17.04.19 u 18:16

Klub iz Sankt Peterburga zainteresovan je za usluge hrvatskog internacinalca.

Kako javlja engleski ‘Dejli Mejl‘ zastupnici Matea Kovačića već su otpočeli pregovore sa čelniciima Zenita oko njegovog prelaska u taj klub.

Trener Čelsija Mauricijo Sari nedavno je poručio da bi voleo da Hrvat ostane u na ‘Stamford Bridžu’, ali kako Plavci imaju suspenziju za dovođenje igrača od strane FIFA u trajanju od dve godine, od tog posla najverovatnije neće biti ništa. Iskoristili su u Londonu pravo žalbe, na koju bi trebalo da dobiju odgovor uskoro, kada će i defnitivno biti jasno da li će moći da angažuju pojačanja.

Sa druge strane ukoliko na snazi ostane ova mera, dvadesetčetvorogodšnji vezista će se vratiti u matični Real iz Madrida. Kako nije u planovima Zinedina Zidana za narednu sezonu, čelnici ‘kraljevskog kluba’ mu neće stati na put pri potrazi za novim angažmanom. Tu se pojavljuje ruski tim koji je pokazao ozbiljno interesovanje da otkupi Kovačićev ugovor i dovede ga u svoje redove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter