in , , ,

IZ VEDRA NEBA: Jedan od najboljih svih vremena završava karijeru?! (FOTO)

Po svemu sudeći svetski fudbal će uskoro ostati uskraćen za bravure jednog od najboljih u njegovoj istoriji.

Manuel Nojer je na meču protiv Fortune doživeo povredu zbog koje je prema prvim najavama trebalo da odsustvuje dve nedelje, no situacija je danas dobila neočekivano dramatičan nastavak.

Naime, kako prenose mediji u Bavarskoj, Bajern je zakazao konferenciju za medije na kojoj će Nojer saopštiti „nešto važno vezano za povredu“.

Očekivano, ova odluka Bajerna ubrzo je podstakla ljubitelje fudbala širom sveta i portale posvećene najvaćnijoj sporednoj stranici na svetu da ovo protumače kao moguću objavu završetka karijere.

Nojer u poslednje dve godine baš kuburi sa povredama, zbog loma metatarzalne kosti u aprilu 2017. koju je obnovio u septembru bio je van terena do aprila 2018. godine, potom je imao problema sa prstom, da bi proteklog vikenda protiv Fortune obnovio povredu lista zbog čega će biti van terena bar još dve nedelje.

Da li će se na njega uopšte vratiti, ili smo veoma blizu da po mnogima jednom od najboljih čuvara mreže u istoriji fudbala kažemo „zbogom“ saznaćemo sutra u podne. 

Nije isključena ni mogućnost da Nojer želi da se povuče, ali iz reprezentativnog dresa, dok je treća opcija koja se takođe spominje jednostavno odluka da ne odloži ranije isplaniranu konferenciju za medije.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NOVA FUDBALSKA ‘KLETVA’ : Remzijev ‘naslednik’ i njegove prve ‘žrtve’ – usledila hitra reakcija!

EVROLIGA: CSKA se probudio u drugom poluvremenu i demonstrirao silu protiv Baskonije (VIDEO)