0
ATP

SPORT NA TV: Teniski dan protkan fudbalom je pred nama

Objavljeno: 15.04.19 u 08:50

Miran ponedeljak je pred nama. Za ljubitelje tenisa na Sport klubu spremna je poslastica, a dan će nam biti prošaran i dnevnom dozom fudbala. 

Na Sport klubu 1 od ranog jutra vas očekuje ATP Masters u Monte Karlu. Projektovano je da od 11 časova počne meč Medvedeva i Souse, A Džumhuhr – Sesinato trebalo bi da svoj meč odigraju u 12:45, Fonini i Rubljev igraju od 14:30, a oitin igraju Švarcman i Edmund. Ljubitelje fudbala od 21 čas očekuje meč Premijer lige između Votforda i Arsenala. Na SK 2 vas takođe u podnevnim terminima očekuje Masters u Monte Karlu. Na trećem programu Sport kluba će ljubitelji španskog fudbala moći da gledaju meč Real Madrid Leganes od 21 čas.

Arena Sport vam od 15 časova donosi maraton u Bostonu. Dok vas sat vremena iza ponoći možete pratiti NHL Boston dočekuje Toronto. Na Areni 2 vas od 17 očekuje bejzbol meč Baltimor – Boston. Ljubitelji fudbala od 20:45 mogu da prate Francusku 2. ligu i meč Pariz – Lorient. Od ponoći je na programu Kup Argentine Patronato – Godoj Kruz, a odmah posle i Rosario Central – Aldosivi. Treći program donosi Prvu ligu Srbije i meč Trajala i Teleoptika, meč počinje od 18 časova. Italijanska liga i meč Atalante i Napolija je na programu od 20:30

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter