0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Macva (Sabac) Beograd, 29.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ČEKA SE REALIZACIJA: Posle pretnji iz FIFA sledi isplata dugovanja Zvezdi!

Objavljeno: 15.04.19 u 10:31

Dva kluba iz Saudijske Arabije treba uskoro da izmire svoje obaveze u iznosu od ukupno 3,5 miliona evra.

Skockan plan za miran život do juna Crvenoj zvezdi su ‘pokvarila’ dva kluba iz Saudijske Arabije. Al Itihad je imao obavezu da do sredine januara isplati poslednju ratu za Aleksandra Pešića u iznosu od 1,5 miliona evra i posle prigovora FIFA, klub je najavio eskpresno rešenje da ne bi dobio sankcije na zabranu transfera.

FOTO: STARSPORT

Posle pretnji kaznom stigao je dopis da će ispuniti obaveze i čeka se realizacija. I kako saznaje Hotsport i Al Hilal kasni sa drugom ratom za Miloša Degeneka koga su platili 3,6 miliona evra tako da su ukupna potraživanja crveno-belih ukupno 3,5 miliona evra, koliko je potrebno za budžet u nekom određenom periodu.

FOTO: AL HILAL FC

Tamošnji klubovi u Aziji pored bogatih gazda dobijaju enorman novac od TV prava i sponzora, a mnogi koji su radili tamo morali su preko suda da naplate svoja potraživanja. Jedino kada su bili saterani uza ‘zid’ kao što je sada kada je u pitanju Crvena zvezda, klubovi iz Saudijske Arabije su ispunili obaveze. Znaju da mašu milionima, a onda da kasne što je problem kada se živi od prodaje igrača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter