0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

SERIJA A: Napoli se prošetao kroz Veronu, ‘leteći magarci’ spakovali kofere (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.19 u 19:54

Opravdali su ulogu favorita igrači Napolija protiv poslednjeolasirane ekipe na tabeli, koja i zvanično nema više šanse za opstanak.

Kada su u pitanju puleni Karla Anćelotija pravo bi čudo trebalo da se dogodi da sezonu ne okončaju na drugoj poziciji.

Međutim, to im nije smetalo da dođu do rutinske pobede protiv ekipe koja će se naredne sezone takmičiti u Seriji B. Od samog starta su domaći krenuli sa ofanzivom, a nakon petnaest minuta igre stigli su do prednosti. Dris Mertens je izveo korner sa leve strane i pogodio Kalidu Kulibalija na prvoj stativi koji je uspeo da glavom postigne gol.

Nizale su se šanse gostiju pokušavali su svi redom, Mertens, Milik… Ali do novog gola Napoli je stigao u 64. minutu. Zijelinski je loptu prosldio do Arkadijuša Milika koji je sa oko dvadeset metara od gola uspeo da savlada čuvara mreže ‘letećih magaraca’. Poljak je novim pogotkom stigao do brojke od ukupno 17 ove sezone. Do kraja meča ponovo je uspeo da pogodi štoper Napolija, u 81. Kulibali je savladao Sorentina, ali ovaj put udarcem nogom.

U poslednjem minutu regualarnog dela, Cezar je uspeo da nakon kornera postigne počasni pogodak za domaći tim. Ekipi Kijeva ovo je bio treći vezani poraz, usled loše forme i velikog zaostatka koji sada iznosi 20 bodova oni su izgubili i zvanično sve šanse da opstanak.

SERIJA A, 32. kolo

Subota
SPAL – Juventus 2:1 (0:1)
(Bonifaci 49, Flokari 74 – Ken 30)

Roma – Udineze 1:0 (0:0)
(Džeko 64)

Milan – Lacio 1:0 (0:0)
(Kesi 79)

Nedelja
Torino – Kaljari 1:1 (0:0)
(Zaza 52 – Pavoleti 78)

Sasuolo – Parma 0:0

Sampdorija – Đenova 2:0 (1:0)
(Defrel 3, Kvaljarela 53)

Fiorentina – Bolonja 0:0

Kjevo – Napoli 1:3 (0:1)
(Cezar 90 – Kulibali 15, 81, Milik 64)

20.30 Frozinone – Inter

Ponedeljak
20.30 Atalanta – Empoli

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter