0
Domaći fudbal

PLS: Metalac do nove pobede u borbi za Superligu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.19 u 21:55

U jednom od najboljih izdanja ove sezone Metalac je pobedom od 3:0 nad Sinđelićem u 33. kolu Prve lige Srbije izbio na četvrtu poziciju na tabeli. 

Na startu utakmicme obe ekipe imale su dobru priliku da ugroze protivnika. Ivković je šutirao, ali je zatresao prečku Metalca. Domaći su uzvratili u sledećem napadu. Ješić je po desnoj strani uputio dobar centaršut u šesnesterac gostiju. Plazinić je sa pet metara šutirao ali nije dobro zahvatio loptu.  

U trećem minutu Metalac je imao priliku preko Đurića. Probio je po levoj strani iskosa, ušao u šesnaesterac, a Trkulja je odlično bio postavljen.  Tek u 27. minutu slomljen je otpor Sinđelića. Korner je izveo Krstić a Vranjanin je neometan sa šest metara glavom plasirao loptu ka golu Sinđelića

Na drugi gol čekali su domaći do 61. minuta. Gočanin je pronašao Đurića dubinskom loptom u srcu šesnaesterca. Dodao je Đurić ka Saviću,  koji je sa tri metara savladao golmana gostiju. Domaći i posle vođstva od 2:0 nastavljaju da igraju napadački, ali i gosti pokušavaju da se rezultatski vrate u meč, ali je odbrana Metalca bila na visini zadatka.

Dobar napad Metalca u 73. minutu, lopta dolazi do Savića, on upošljava Đurića, a on “lažnjakom” baca štopera gostiju na travu i smešta loptu u mrežu pored nemoćnog Trkulje.

Metalac – Sinđelić 3:0 (1:0)

33. kolo PLS (3. kolo plej-ofa)
Stadion Metalac, 14. april
Sudija: Aleksandar Živković

Strelci: Vranjanin 26′, Savić 61′, Đurić 73′ (Metalac)
Žuti kartoni: Mijailović 52′, Grbović 90′ (Metalac), Branković 38′, Radosavljević 59′ (Sinđelić)

Metalac: Jelovac, Vranjanin, Gočanin, Đurić, Plazinić (Maksimović 83′), Ješić, Krstić (Vukadin 70′), Savić (Grbović 75′), Mlađović, Mijailović, Koraksić

Sinđelić: Trkulja, Bumbar, Branković, Stanković, Ivković (Jović 76′), Đurić (Iv 35′), Vujić, Radosavljević, Pešić, Kuerban (Osman 46′), Radić

Foto: FK Metalac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter