0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Spektakl u Areni, pa veliki srpski okršaj u Lisabonu!

Objavljeno: 11.04.19 u 08:50

Rukomet, pa fudbal će obeležiti ovaj četvrtak, 11. april, kada je reč o sportskim prenosima.

Dosta dugo već se priča o novom rukometnom duelu između Srbije i Hrvatske, reprizi polufinala Evropskog prvenstva iz Beograda od pre sedam godina. Ponovo će se meč igrati u beogradskoj Areni, počinje u 18 časova i prenosiće ga prvi program RTS-a.

Na istom programu od 21 sat ljubitelji fudbala u Srbiji moći će da gledaju srpski okršaj u okviru četvrtfinala Lige Evrope između Benfike i Ajntrahta iz Frankfurta. Na jednoj strani biće Andrija Živković, Ljubomir Fejsa i Mile Svilar, a na drugoj Luka Jović, Mijat Gaćinović i Filip Kostić.

Ostali dueli iz ovog takmičenja biće prenošeni na kanalima TV ArenaSport. Veliku pažnju će privući okršaj Arsenala i Napolija, ali će svakako biti interesantno i u duelima između Slavije iz Praga i Čelsija i španskom derbiju između Viljareala i Valensije.

Posle ponoći će na prvom programu TV ArenaSport biti Kopa Libertadores i utakmice River Plejt – Alijanca i Flamengo – San Hoze.

Evo kompletnog sportskog TV programa za četvrtak:

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter