2
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Cukaricki from left Branko Jovicic Filip Stojkovic Vujadin Savic Aleksa Terzic Marko Gobeljic Dejan Joveljic Veljko Simic Slavoljub Srnic Dejan Meleg Beograd, 25.08.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

RED JE SVE DUŽI: Nakon bundesligaša i Olimpijakos stao u red za Zvezdinog napadača?!

Objavljeno: 11.04.19 u 22:05

Odlična sezona je iza Crvene zvezde i ne iznenađuje što su igrači crveno-belih tražena roba.

Nemački mediji preneli su da postoji interesovanje klubova iz Bundeslige za mladog napadača Crvene zvezde, a sada nam stižu informacije da je moguć transfer i u Grčku. ‘Gazeta’ navodi da je delegacija Olimpijakosa otpočela pregovore sa Zvezdom oko angažovanja Dejana Joveljića.

Pominjalo se da je Štutgart spreman da plati 5 miliona evra obeštećenje za mladog napadača. Dok je Olimpijakos navodno izneo ponudu od samo dva miliona, ali postoji još prostora za pregovore.

Podsetimo, Olimpijakos je tokom jeseni u svoje redove doveo perspektivnog mladog vezistu iz Radničkog Lazara Ranđelovića, za njega je klubu sa Čaira platio obeštećenje od 500.000 evra. fer ponašanja. I publika je to prihvatila. Pokazali smo kako se može igrati i sarađivati uprkos svemu.

0
0

2 Komentara

  1. Kada sam pročitao naslov, ja sam mislio da je Olimpijakos bacio oko na sjajnog strelca, (iz penala u SLS) Bena, s obzirom da ga već odlično poznaju, jer je kod njih bio rezerva! Mislio sam da je Olimpijakos konačno shvatio kakvu je klasu neopravdano držao u rezervi na tribinama. Kad ono ćorak! Oni traže nekog drugog! A, šta će biti sa Benom?! Pa, to je nepravda!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter