0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Ko će prenositi superligaške mečeve ‘večitih’, Serija A ponovo na nacionalnom kanalu!

Objavljeno: 07.04.19 u 08:48

Nedelja je po tradiciji sportski dan. Očekuje vas veliki broj sportskih prenosa na kablovskim, ali će ljubitelji fudbala imati šta da pogledaju i na nacionalnom emiteru programa. 

Na televiziji O2 ljubitelji italijanske Serije A imaće priliku da pogledaju meč između Fiorentine i Frozinonea. Početak meča zakazan je za 12:30 časova. Drugi meč na programu je domaći fudbal. U poslednjem kolu regularnog dela sezone sastaju se Vojvodina i Partizan. Meč počinje od 17 časova. 

U matine terminu od 12 časova sastaće se Alaves i Leganes. Meč će biti prenošen na Sport klub 1 programu. Od 15:05 sastaju se EvertonArsenal, a odmah potom na programu je i meč polufinala FA kupa VotfordVulverhampton. Od 19 časova i 30 minuta meč rumunske lige UniversitateaKluž, a potom sledi poslastica za ljubitelje košarke. Minesota Timbervulfsi dočekuju Oklahoma Tanderse od 21:30.  Ako se ipak odlučite za evropsku košarku, od 12 časova je na programu meč Fenerbahče – Istanbul, na programu SK 2. 

Arena Sport pored meča Fiorentina Frosinone koji možete pratiti od 12:30, kao i putem O2 televizije, donosi košarkašku poslasticu koja garantuje uzbuđenje Panatinaikos dočekuje PAOK, od 16:30. Od 19 časova možete pratiti majstoricu polufinala ABA lige između Cedevite i Budućnosti, a potom i ligu Francuske u fudbalu i meč PSŽStrazbur. Inter i Atalanta će igrati na drugom programu od 18 časova, dok će od 20:30 Napoli dočekati Đenovu. Za srpski fudbal je rezervisan treći kanal. Od 17 časova Vojvodina dočekuje Partizan, a od 19 je na programu poslednji meč regularnog dela sezone Crvena zvezda – Proleter.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter