0
Domaći fudbal

Nakon okončanja regularnog dela odigrano je  i prvo kolo plej-ofa drugog ranga fudbalskog takmičenja kod nas.

PLS: Iz Bačke Topole se vidi Superliga, Pazarci ‘iznenadili’ u Bečeju (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.19 u 00:21

Nakon okončanja regularnog dela odigrano je  i prvo kolo plej-ofa drugog ranga fudbalskog takmičenja kod nas.

Fudbaleri TSC-a nastavili su uspešan niz ovog proleća i potvrdili zašto važe za glavnog favorita za promociju u viši rang.

Puleni Zoltana Saba rezultatom 4:2 savladali su drugoplasirani Javor i tako sa nova tri boda se dodatno približili krajnjem cilju. Milićević je doneo prednost u 15. minutu domaćinu, da bi na 2:0 posle samo pet minuta igre povisio Silađi. Gosti su smanjili krajem prvog dela meča preko Petkovića, a izjednačili u 52. golom Cvetkovića. Ipak, to je bilo sve kada su Ivanjičani u pitanju, Babić je u 68. minutu lepim pogotkom doneo novo vođstvo TSC-u, da bi konačan ishod postavio Vladimir Silađi u 84. minutu igre.

Uz TSC od timova iz gornjeg dela tabele slavila je i Inđija i to protiv ekipe Zlatibora s 3:0. Domaći tim stigao je već u prvom napadu do vođstva preko Dimitrova, da bi u 22. minutu isti igrač povisio rezultat. Svaku dilemu, ako je uopšte i bilo oko pitanja pobednika rešio je u 82. minutu igre Nebojša Bastajić.

(VIDEO:YouTube/Prvaliga Srbije)

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog i Metalca koji se takođe nalaze u bezbednoj zoni odigrali su nerešeno bez golova, a nešto zanimljivije bilo je u prestonici gde je utakmica između Bežanije i Sinđelića okončana rezultatom 2:2.

(VIDEO:YouTube/Prvaliga Srbije)

Od timova iz donjeg doma Budućnost iz Dobanovaca stigla je do pobede pred svojom publikom rezultatom 2:0 protiv pretposlednje Slobode. Emerun Emeka postigao je vodeći gol za ekipu Dobanovaca u 60. minutu, a trijumf je 15 minuta kasnije overio Saša Filipović. Ekipa Žarkova i pored toga što se nalazi u ‘opasnoj grupi’ ne bi trebalo da ima većih problema kada je opstanak u pitanju. Žarkovčani su minimalcem savladali Teleoptik, a gol odluke postigao je u 49. minutu Darko Kiković.

(VIDEO:YouTube/Prvaliga Srbije)

Najveće iznenađenje ove runde viđeno je u Bečeju, gde je istoimeni domaćin na Gradskom stadionu kraj Tise dočekao ekipu Novog Pazara. Gosti su poveli u devetom minutu golom Dženana Plojovića, da bi nakon dvadeset minuta rezultat poravnao Bajića sa bele tačke. Gol odluke vredan važnog boda za opstanak gostiju bio je delo Faruka Bihoraca u 68. minutu.

(VIDEO:YouTube/Prvaliga Srbije)

Jedini remi kada su timovi iz ovog dela tabele u pitanju viđen je u Kruševcu, u duelu Trajala i Borca koji je okončan rezultatom 1:1. Uroš Stepanović je doneo prednost domaćoj ekipi, da bi bod gostima u poslednjim minuta meča na stadionu ‘Mladost’ doneo Tibor Berak.

> (VIDEO:YouTube/Prvaliga Srbije)

PRVA LIGA SRBIJE, doigravanje – 1. kolo

PLEJ-OF

TSC – Javor 4:2 (2:1)
(Milićević 34, Silađi 35, 83, Lukić 67 – Petković 43, Cvetković 51)

Inđija – Zlatibor 3:0 (2:0)
(Dimitrov 3, 22, Bastajić 82)

Radnički 1923 – Metalac 0:0

Bežanija – Siđelić 2:2 (1:2)
(Milošević 39, 65 – Matijević 20, Đurić 32)

PLEJ-AUT

Trajal – Borac 1:1 (1:0)
(Stepanović 32 – Berak 87)

Žarkovo – Teleoptik 1:0 (0:0)
(Kiković 49)

Bečej – Novi Pazar 1:2 (1:1)
(Bajić 28pen – Plojović 9, Bihorac 68)

Budućnost – Sloboda 2:0 (0:0)
(Emerun 60, Filipović 75)

FOTO: PRINTSCREEN

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter