1
Fudbal

HOTSPORT TIKET DANA: Četri ‘keca’ sa ‘jačim kvotama’ za nedeljni dobitak

Objavljeno: 07.04.19 u 10:48

Zanimljivi okršaji slede i drugog dana vikenda i pokušali smo da više reskiramo i skockali smo tiket sa ‘jačim kvotama’ da pokušamo da novom taktikom budemo uspešni.

MEHENGLADBAH – VERDER 1 (2.00)

Domaćin je igrao promenljivo u poslednjih nekoliko nedleja mada znaju da budu na nivou sa jakim rivalima tako da će pokušati da zaustave ekipu iz Bremena.

LACIO – SASUOLO 1 (1.50)

Kiks pre nekoliko dana od Spala može skupo da košta Rimljane pogotovo ako se budu i danas kockali mada su apsolutni favoriti i očekuje se da ostvare pobedu.

LEVANTE – HUESKA 1 (2.00)

Dugo nisu pobedili i otvara im se prilika da uspeh ima dvojstruki značaj za Levante u borbi za opstanak sa ekipom koja je ušla u elitu i sledi polako rasplet i na potezu su napadači.

VOŽDOVAC – MAČVA 1 (1.80)

Šapčani su pokazali da su dobar tim, ali u svom ‘gnezdu’ na veštačkoj travi ‘zmajevi’ su u drugom delu sezone upisali sve pobede tako da hoće da nastave uspešan niz.

Ukupna kvota na tiketu je 10.80.

0
0

1 Komentara

  1. zaboravili ste da je trener Vozdovca vodio Macvu pre toga tako da ne bih stavio ni jedan znak na taj mec samo oni znaju kako ce odigrati a zbog klade odigrace x2

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter