8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IGRAČI MU NE PRIZNAJU GOL: Evo šta su Žule, Gobeljić, Borjan i Joveljić rekli o pogotku Vujadina… (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.19 u 14:15

Zamenik kapitena Crvene zvezde Vujadin Savić postigao je prvi gol u dresu Crvene zvezde, ali neki to ‘ne žele’ da priznaju.

Gost emisije ‘Zvezda TV’ bio je Vujadin Savić. O njegovom prvencu govorili su Filip Stojković, Marko Gobeljić, Milan Borjan i Dejan Joveljić. Evo kako su se saigrači našalili na račun popularnog ‘Giške’.

0
0

8 Komentara

  1. Toliko se prašine diglo o jednom nebitnom golu u jednom nebitnom meču, da će na kraju ispasti kao vrhunsko umeće, to što se lopta slučajno odbila u gol Bačke, od noge ove dokazane kiksare! Niko ni reč nije napisao o golu Bačke koja ga je postigla posle očiglednog kiksa Savića! Ovoliko prostora nije bilo posvećeno ni utakmicama u grupnoj fazi LŠ, gde su Savić i Stojković, protiv PSŽ, ispadali smešni šta su im sve radili Nejmar, Di Marija, Kavani i M’bape, i dali nam lakih 10 komada, pored ova dva dokazana dunstera za fudbal. Da samo na te dve utakmice nije bilo raspoloženog Borjana, primili bi smo i 30 komada od PSŽ! Savić i Stojković su nas obrukali u te dve utakmice a “trener godine” umesto da ih odstrani iz tima posle ovog debakla, on ih je čak predložio da produže ugovor! I sada ja kao dugogodišnji Zvezdin navijač treba da živim u strahu i neizvesnosti kako ćemo proći u novim kvalifikacijama za Evropu?! Ali, ja sam se mentalno pripremio, jer sam zrelo razmislio i sada znam da sa Savićem, Stojkovićem i Milojevićem, koji ih drži u timu, nema šanse da možewmo proći drugo ili treće kolo kvalifikacija!

    0
    0
    Odgovori
    • Ти си навијач ЦЗ као што и ја навијам за Хајдук из Сплита. Дакле, права ЦЗ је била она која је била 5-10 бодова иза Партизана, која је европске утакмице завршавала у јулу или августу! Ако си хтио да скренеш пажњу на себе глупошћу, ето си успио!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Kada sam ja počeo da navijam za Zvezdu. krajem 70-tih (generacija Dr. Pižona), ti si se igrao sa šerpicama u pesku, pa zato i ne možeš shvatiti da postoji neki drugi fudbal, sa fudbalskim majstorima za razliku od današnje ekipe Zvezde gde igraju drugorazredni afrički “kapitalci” i spori lični ljubimci “trenera godine” (Stojković, Savić, Čaušić, Jovičić, Milijaš), pa se onda neko čudi kako to Zvezda igra spori i jalovi fudbal. Uživaj u lepotama Zvezdine igre pod komandom “trenera godine”!

        0
        0
        Odgovori
        • Safire moj, ne znam da li ti živiš u 70tim ili u 2010tim uskoro 20im, nikada više se neće vratiti stari fudbal, i ne moraš da iskaljuješ svoje nezadovoljstvo po sajtovima tako što vređaš klub za koji „navijaš“ jer nema dovoljno novca da dovede neke skuplje i bolje igrače (pretpostavljam da bi u svojoj glavi našao boljeg od Mesija) i da zadržava talente, nije klub kriv za to, pošto nemam blage na koji način misliš da bi mogli ostvarivati bolje rezultate sa ovakvim budžetom, zamolio bih te da ostavljaš svoju mudrost negde drugde!

          0
          0
        • Vidim da nisi shvatio poentu mog komentara, pa ću ti ga ukratko prepričati na srpskom! Da li treba veliki budžet za igrati brzo, da li treba veliki budžet da Zvezda igra borbeno, da li treba veliki budžet da ima energije u Zvezdinoj igri?! Molim te da mi objasniš koliki je po tvom ekspertskom mišlenju veliki budžet a koliki je mali budžet?! Da li treba veliki budžet da u timu igraju postojeći brzi igrači kao Jirka i Vukanović?! Da li je posledica malog budžeta što u timu igraju igrači kao Savić, Stojković, Milijaš, Čaušić, Jovičić, koji su sa brzinom i osnovnom tehnikom na ratnoj nozi?! Da li je posledica budžeta to što šanse u prvom timu ne mogu dobiti supertalentovani V.Nikolić I Eraković, od tamo nekih drugorazrednih afričkih “kapitalaca” kao Bena, Boaćija, Sumaile i Ebesilia?! Dosadašnje utakmice Zvezde me nisu uverile u kvalitet “trenera godine” i jalove i spore igre Zvezde pod njegovim vođstvom! Nažalost, ali ovo je istina!

          0
          0
        • Safire, pošto vidim da si ti neki stručnjak, zašto ti nisi trener Zvezde, i da, pošto po tvojoj logici nisu bitne pare za ostvarivanje većih rezultata nego što ostvarujemo, reci mi koliko novca imaju ekipe koje su igrale proleće i u LŠ i u LE. P.s. Nisam ni ja za to da Vukanović i Jirka greju klupu, al šta ćeš, ne pitamo se mi…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter