0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

DRAGAN ANIČIĆ: Šapčani su ‘napaljeni’ da nas pobede!

Objavljeno: 06.04.19 u 12:47

Fudbaleri Voždovca se u 30. kolu Superlige Srbije, poslednjem pred podelu lige na plej of i plej aut, sastaju sa Mačvom iz Šapca.

‘Zmajevi’ dočekuju šapčane nakon dve vezane pobede, nad Zemunom na svom terenu, i protiv Rada na Banjici.

‘Zmajevi’ su nakon loše prve polusezone, koju su završili na 12. mestu, sjajno odigrali drugi deo sezone. Za poređenje, u prvom delu ‘zmajevi’ su iz 21. kola sakupili svega 19 bodova, dok su u drugom delu sezone iz osam utakmica uspeli da prikupe 15 bodova.

Ostaje pitanje kakvi bi dometi ‘zmajeva’ bili da je i jesenji deo sezone ličio na prolećni u kojem ‘zmajevi’ opet podsećaju na tim koji zaslužuje da bude u samom vrhu tabele.

Sada, voždovčani su u situaciji da im plasman u plej of zavisi i od drugih rezultata 30. kola Superlige. Jedno je sigurno, u nedelju u 17 časova ‘zmajevi moraju da pobede Mačvu da bi imali prilike da se nadaju plasmanu u plej of.

Trenutno u srpskom fudbalu ne postoji niko ko bi mogao da poznaje Mačvu bolje od sadašnjeg trenera Voždovca, Dragana Aničića, koji je bio trener tog tima skoro dve godine.

Upitan na konferenciji za medije da li se čuo sa nekim iz šabačkog kluba, Aničić je započeo u šaljivom tonu.

– Često se čujemo, čestitamo pobede jedni drugima, ali sada su pred ovu utakmicu malo pripretili. Ja sam poručio da sam veoma uplašen i da možda neću ni doći na utakmicu. Šalu na stranu, ostao sam u korektnim odnosima sa svima u klubu, i upravom i igračima, ali na terenu smo u nedelju 90 i kusur minuta sportski protivnici. Šapčani su izuzetno „napaljeni“ da nas pobede, a na nama je da pokažemo da su Zmajevi kući nepobedivi – istakao je Dragan Aničić.

Kada su u pitanju vrline Mačve, Aničić nema dilemu.

– To je ekipa koja igra zaista dugo zajedno, a stubovi ekipe su Pejović i Ristivojević koji su u klubu preko 15 godina. Takođe tu si i mladi igrači kao što su Tošić i Gigić, sve u svemu čvrsta ekipa, a ja to najbolje znam. Kompaktna su ekipa i zaista je šteta što im je izmakao plej of, jer mislim da po kvalitetu zaslužuju da budu u gornjem delu tabele.

Voždovac i Mačva se na stadionu Voždovca, popularnom „krovu“, sastaju u nedelju od 17 časova. Ulaznice za ovaj meč biće u prodaji na sam dan utakmice, na info pultu Šoping centra stadion, a cena karte za ovaj meč biće 200 dinara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter