0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RED JE SVE DUŽI: Italijanski velikan bacio oko na Mitra…

Objavljeno: 05.04.19 u 23:31

Fulam je već član Čempionšipa, iako ima još dosta da se igra u Premijer ligi, a nema sumnje da će krajem maja početi egzodus sa ‘Krejven Kotidža’.

Nema sumnje da će prvi Fulam napustiti najbolji strelac tima i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović. Prema navodima ‘ostrvskih’ medija, ali i pojedinih sa ‘čizme’, interesovanje za Mirtrogola je sve veći, a red sve duži…

Nije tajna da se pet timova sa ‘ostrva’ već raspituje oko Srbina. Prvo se pojavio Totenhem, a sada je čini se najbliža varijanta Vest Hem. ‘Lisice’ takođe čekaju iz prikrajka, a Everton u Srbinu vidi novog Lukakua. Poslednja informacija iz Engleske glasi da ‘El loko’ Bjelsa želi dete Partizana u Lidsu. Tim sa ‘Eland Rouda’ je blizu povratka u ‘elitu’, a to bi valjalo obeležite ‘bombastičnim’ transferom.

Ipak, vest večeri je svakako Roma. Naime, ‘vučica’ ne može samo sa Edinom Džekom, te u novu sezonu želi da uđe mnogo jača napadački. U prilog ovoj informaciji svakako ide to što je trener ‘vučice’ Klaudio Ranijeri koji do pre neki mesec upravo bio trener snažnom Srbinu u Fulamu. Iskusni italijanski lisac sigurno zna šta Mitrović može da mu donese, a ni cena srpskog reprezentativca neće biti toliko velika kada se Fulam preseli u niži rang…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter