0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ŽUTICA’: Vladan Milojević ne računa na trojicu protiv Proletera u nedelju

Objavljeno: 04.04.19 u 19:22

U poslednjem kolu ligaškog dela sezone Crvena zvezda u nedelju od 19 časova dočekuje Proleter iz Novog Sada na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Crveno-beli uspešno su prebrodili neugodno gostovanje u Bačkoj Palanci, a najzad je ‘mrak’ skinuo zamenik kapitena Vujadin Savić. Ono što je za ‘Delije’ još važnija vest jeste da je prvi pratilac Radnički iz Niša kiksnuo u Mačvi, uzeo je samo bod, te sada kada se bodovi podele Zvezda umesto tri ima pet bodova više. Ipak, potrebno je u poslednjem kolu protiv Proletera zadržati bodovnu prednost pred plej-of.

To neće biti tako lako ako se zna da crveno-beli neće moći da računaju na trojicu standardnih prvotimaca. Razlog su žuti kartoni, to jest četiri dobijena ove sezone u Superligi Srbije.

Tako protiv tima iz Slane bare na teren neće Filip Stojković (dobio četvrti žuti karton zbog skidanja dresa kod postignutog gola), Srđan Babić i Dušan Jovančić. Umesto Žuleta na teren bi trebalo da se vrati Milan Gajić, Dušana Jovančića zameniće Branko Jovičić, dok bi umesto Srđana Babića na teren mogao nazad standardni ovog proleća Nemanja Milunović.

HotSport možete pratiti i na Instagramu – hvala na poverenju!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter