0
Domaći fudbal

SLAVOLJUB MUSLIN i BRANISLAV IVANOVIC na press konferenciji Srbije. Tbilisi, 23.03.2017. foto: Nebojsa Parausic Futbal, Srbija, XYZ

FLEŠ SA ISTOKA: Muslin blizu novog posla…

Objavljeno: 04.04.19 u 18:33

Nekadašnji trener Crvene zvezde i selektor Srbije Slavoljub Muslin blizu je novog posla, evo o kojoj je ekipi reč…

Slavoljubu Muslinu prija prostor nekadašnjeg Sovjetskog saveza. Iskusni srpski stručnjak blizu je preuzimanja jermenskog šampiona Alaškerta. Tima koji se muči i pokušaju da odbrani krunu.

Prva vest bila je da će nekadašnji selektor Srbije postati kormilar nacionalnog tima Jermenije i da će pomoći Henriku Mhitarijanu u drugarima da se oporave posle lošeg starta u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ipak, poziv Muslinu je stigao iz Alaškerta. Tima koji je trenutno trećeplasirani tim jermenske lige sa 37 osvojenih bodova, bodom manje od lidera Ararata i istim brojem poena kao i Pjunik. Alaškert je tri puta uzastopno bio prvak Jermenije.

Slavoljub Muslin je u karijeri vodio Brest, Pau, Bordo, Lens, Le Man, Ražu Kazablanku, Crvenu zvezdu, Levski, Metalurg, Lokeren, Lokomotivu iz Moskve, Himki, Dinamo Minsk, Anortozis, Krasnodar, Amkar, Standard, selekciju Srbije i Al Fejhu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter