0
Evropske lige

SERIJA A: Krunić povređen, Napoli pao na gostovanju Empoliju!

Objavljeno: 03.04.19 u 21:14

Empoli je uspeo da iznenadi favorita Napoli u 30. kolu i obezbedi veoma važne bodove u borbi za opstanak. 

Nisu Napolitanci uspeli da opravdaju ulogu favorita, dok je Empoli uspeo sigurnom igrom u odbrani i kvalitetnom napadačkom postavkom igre dođu do važnih bodova. Srpski fudbaler Rade Krunić teren je morao da napusti malo ranije zbog povrede. 

Mirno je bilo na samom početku. Nakon 28. minuta iz prve ozbiljne prilike Dijego Farias je doneo prednost Empoliju. Šutirao je sa ivice šesnaesterca, a neko iz odbrane je skrenuno loptu u gol Aleksa Mereta koji je bio nemoćan. Rade Krunić je zatražio medicinsku pomoć zbog povrede, te je u 40. minutu napustio igru. Samo četiri minuta nakon povrede našeg fudbalera Pjetr Zjelinski doneo je izjednačenje gostima. Zjelinski je uputio laserski precizan dalekometni projektil za 1:1 taman pred odlazak na poluvreme. 

Marko Pajac je pokušao u 48. minutu da iznenadi Mereta, ali je njegov udarac odlično zaustavio golman domaćeg tima. Pet minuta trebalo je domaćem timu da kazni propuštenu priliku gostiju. Đovani Di Lorenco je nadskočio odbranu u petercu kako bi ispratio ugarac iz ugla, glavom je plasirao loptu u nebranjeni deo mreže Napolija. Igrao se 65. minut ponovo je Zjelinski je u srcu šesnaesterca raspalio volej, ali je njegov udarac prošao par santimetera kraj stative. 

Serija A 30. kolo

Utorak
Milan – Udineze 1:1 (1:0)
(Pijatek 44 – Lasanja 65)
Kaljari – Juventus 0:2 (0:1
(Bonući 22 , Kin 85) 

Sreda
Empoli – Napoli 2:1 (1:1)
(Farias 28, Di Lorenco 53 – Zjelinski 44)
21:00 Roma – Fiorentina
21:00 Frosinone – Parma
21:00 Đenova – Inter
21:00 Spal – Lacio
21:00 Torino – Sampdorija

Četvrtak
19:00 Sasuolo – Kijevo
21:00 Atalanta – Bolonja

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter