0
Evropske lige

SERIJA A: Milan i dalje ne zna za pobedu, Udineze u završnici do boda

Objavljeno: 02.04.19 u 21:10

Fudbaleri Milana i Udinezea otpočeli su varedno 30. kolo Serije A.

Milan je za nijansu bio bolji protivnik u meču, dok je Udineze iz jedinog šuta u okvir gola u drugom poluvremenu postigao gol koji će im značiti mnogo u borbi za opstanak. 

Početno ispitivanje snaga nije donelo nije donelo uzbuđenja. Imao je nekoliko poluprilika Milan, ali je prvu priliku da ugrozi gol Udinezea imao Lukas Pakueta u 22. minutu. Njegov udarac sa ivice šesnaesterca završio je kraj desne stative Huana Muse. Tri minuta kasnije Patrik Kutrone je pokupio centaršut unutar šesnaesterca i brzo šutirao u desnu stranu, a Musa je bio odlično postavljen. Nakon oštrog starta do tada raspoloženi Pakueta zbog povrede je napustio teren. Centaršut u srce šesnaesterca u 44. minutu dočekao je Krištof Pjatek, golman gostiju uspeo je da odbrani njegov udarac, a Pjatek je bio na pravom mestu i došao je do odbitka i sproveo loptu u mrežu. 

 

Prava uspavanka viđena je u drugom poluvremenu. Obe ekipe sporadično su napadale u naletima, ali nijedna nije imala značajnih prilika da ugrozi gol protivnika. Jedinu pravu priliku na meču iskoristio je Udineze u 65. minutu i došao do izjednačenja, kada na dodavanje Fofane Kevin Lasanja šutirao iz srca šesnaesterca i postavio konačan rezultat 1:1. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Serija A 30. kolo

Utorak 
Milan – Udineze 1:1 (1:0)
(Pijatek 44 – Lasanja 65)
21:00 Kaljari – Juventus 

Sreda
19:00 Empoli – Napoli 
21:00 Roma – Fiorentina 
21:00 Frosinone – Parma 
21:00 Đenova – Inter 
21:00 Spal – Lacio 
21:00 Torino – Sampdorija

Četvrtak
19:00 Sasuolo – Kijevo 
21:00 Atalanta – Bolonja 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter