0
Evropske lige

FOTO: YouTube

PRIMERA: Atletiko se mučio, ipak je na kraju pobedio Đironu

Objavljeno: 02.04.19 u 21:40

U premijernom meču 30. kola Primere Atletiko Madrid je na svom terenu savladao Đironu 2:0 (0:0) i zadržao drugu poziciju na tabeli.

Teško je ‘jorgandžijama’ pala eliminacija od Juventusa u Ligi šampiona. Kako je Barselona odmakla u prvenstvu, četi Dijega Simeonea ostala je borba za drugo mesto u Primeri. Prvi ispit bio je protiv Đirone na stadionu ‘Vanda Metropolitano’.

Tim iz Katalonije nije došao u Madrid da se brani, a dokaz za to su dve velike šanse za Dumbiju u 3. i 35. minutu, ali je oba puta sjajno odbranio Oblak. Atletiko je prvi put zapretio tek u 39. minutu kada je šutirao Koke, a lopta zakačila prečku. Minut kasnije je pokušao Morata, ali je lopta otišla preko gola.

Drugo poluvreme je dobrim udarcem u 64. minutu otvorio Saul, ali je Iraizoz bio na mestu. Atletiko je poveo u 76. minutu, posle udarca sa distance lopta je padala na peterac, glavom je zakačio Grizman, Iraizoz nije uspeo da je boksuje, ona je stigla do Godina, a Urugvajac je lagano smestio u mrežu – 1:0. Gol je proveren od strane VAR sobe, ali je sve bilo regularno.

Atletiko je pobedu potvrdio u nadoknadi vremena, Vitolo je povukao kontranapad, uposlio usamljenog Grizmana, a Francuz na majstorski način je matirao Iraizoza.

PRIMERA 30. KOLO:

Utorak:

Atletiko Madrid – Đirona 2:0 (0:0)
(Godin 76, Grizman 90+4)

20.30 Espanjol – Hetafe
21.30 Viljareal – Barselona

Sreda:

19.30 Atletik Bilbao – Levante
20.30 Eibar – Rajo Valjekano
20.30 Ueska – Selta
21.30 Valensija – Real Madrid

Četvrtak:

19.30 Sevilja – Alaves
20.30 Leganes – Valjadolid
21.30 Real Sosijedad – Betis

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter