0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

NESUĐENO POJAČANJE ZVEZDE I PARTIZANA: Zvao me je Stiven Džerard, ali je jedang glas bio koban (FOTO)

Objavljeno: 01.04.19 u 16:01

Sigurno da nije lako nastaviti dalje kada znaš da te je tražio Glazgov Rendžers, a ti si karijeru nastavio na Dalekom istoku.

Povezivali su ga sa Partizanom. Prošlog leta i sa Crvenom zvezdom. Ali, put ovog štopera nije bio nimalo lak. Rade Dugalić je rano napustio Srbiju i probijao se kroz Jermeniju i Rusiju. Sada nosi dres Kairata iz Almatija, a pored povratka u Srbiju jedna od ‘karta’ bio je Glazgov Rendžers.

– Kada sam igrao za Tosno dobio sam ponudu menadžera Stivena Džerarda da se pridružim škotskom velikanu. Pod uslovom da svih 11 skauta potvrdi da mogu da donesem kvalitet Glazgov Rendžersu. To je uradilo njih 10. Na kraju nisam otišao – istakao je Rade Dugalić.

Visoki štoper je istakao da je kao klinac navijao za Čelsi, a da mu je idol bio legenda tog kluba Džon Teri.

– Kada sam bio klinac omiljeni klub mi je bio Čelsi. Posebno sam uživao gledajući Džona Terija. Bio mi je uzor, on ima sve kvalitete potrebne centralnom defanzivcu – istakao je Dugalić.

Radeta Dugalića pamtimo i po evrogolu koji je dao svojevremeno igrajući za Tosno protiv Volgara.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter