3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ ZA HS O ŽREBU: Uprava Partizana nas je prizvala, Stojković i Rikardo imaju veću platu nego mi godišnji budžet

Objavljeno: 28.03.19 u 13:49

Imaju Nišlije imperativ da dobru sezonu začine trofejom.

Navijači ‘Reala sa Nišave’ nadaju se da bi upravo Nenad Lalatović sa svojom ekipom mogao u njihov grad da donese trofej, a finale na ‘Čairu’ predstavlja veliki izazov.

Pretposlednja prepreka na tom putu im neće biti nimalo laka i to u vidu aktuelnog branioca trofeja. Nakon izvlačenja kuglica u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama, žreb je spojio crno-bele i Radnički.

– Uprava Partizana je prizivala u medijima nas u polufinalu. Nama je bilo potpuno svejedno koga cemo izvuci u kupu. Za naš klub najbitnija je naredna utakmica protiv Rada i maksimalno smo koncentrisani na nju. O Partizanu ćemo da mislimo kada taj meč dođe, rekao je u izjavi za HotSport Lalatović.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Za veoma kratak period ovo će biti treći okršaj Nišlija sa crno-belima

– Nije nam bitno protiv koga igramo, za svaki meč se spremamo na isti nacin, ekipe u vrhu su prilično izjednačene po kvalitetu. Partizanov golman Stojković i Gomeš imaju veću platu od našeg godišnjeg budžeta, ali na terenu nema alibija, zaključio je trener Radničkog.

Prvi duel između Partizana i Radničkog na programu je 17. aprila, dok je revanšu u Nišu 15. maja. Pobednik ovog duela sastaće se boljim iz duela između Crvene zvezde i lučanske Mladosti u finalu na u Nišu.
Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

3 Komentara

  1. Lalatović ako ima obraza uzeće prvenstvo, bez ako ne bude solidaran prema bivšem timu pa to ne bude tako. Prosta logika nas Zvezda može pobediti „golom“ kao u prvom delu prvenstva koji je bio izjednačujući ili nikako, a njih u životu ne mogu samo ako Lalatović i Tončev zaborave i budu se rastrčali protiv Zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovakvim tvojim izjavama pokazuje ko si i kakav si čovek, zato se i psujes po konferencijama i svlacionicama. Da li si slučajno spomenuo platu nekog zvezdinog igrača, i koliko njih imaju veća primanja od ove dvojice spomenutih?

    0
    0
    Odgovori
  3. LALATE I NAMESTENI ZDREB
    VAM NECE POMOCI. DZABA
    TONCEV BACA PARE PO
    FSS I SUDIJE. PARTIZAN
    SE PITA. ZIVI BILI PA VIDELI!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter