0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

TURBULENTAN ŽIVOT: Ognjen Vranješ uhapšen u Belgiji!

Objavljeno: 27.03.19 u 11:29

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Anderlehta, kao i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, buran period u životu produžio je odlaskom u zatvor u Belgiji.

Nakon bure u Bosni i Hercegovini u vezi sa tetovažom, pa potom i seks skandala u Srbiji, Ognjen Vranješ morao je noć da provede iza rešetaka. O čemu se radi?

Doskorašnji štoper Anderlehta je u ponedeljak krenuo iz Banjaluke, gde je proveo reprezentativnu pauzu, u Šarlroa. Međutim, tamo su ga zaustavili carinici i policajci su ga tretirali kao ilegalca, te je morao u pritvor za migrante.

Razlog je taj što nije imao potrebnu dokumentaciju za pristup Evropskoj uniji, čiji BiH nije član. Ognjen Vranješ je donedavno imao dozvolu boravka, ali ju je Anderleht obustavio pre nepunih mesec dana jer je suspendovan.

– Osoba je tvrdila da je fudbaler Anderlehta, ali nije mogla da pruži nijedan dokaz za to – navedeno je u zapisniku.

Policija je želela da ga vrati nazad u Banjaluku, ali kako tog dana više nije bilo letova u tom pravcu, Vranješ je noć proveo u pritvoru u ‘Štenokerzelu’.

Sutradan je bio pušten, a sinoć je već stigao da ‘ustalasa’ javnost u Bosni i Hercegovini.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter