0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DANI ODLUKE: Darko Lazović na raskrsnici kada je u pitanju nastavak karijere…

Objavljeno: 27.03.19 u 21:59

Srpski reprezentativac nalazi se na ‘klackalici’ kada je u pitanju nastavak karijere.

Nakon što je bio u timu Mladena Krstajića za utakmice protiv Nemačke i Portugala, vezista se vratio obavezama u Italiji.

Dobrim igrama u dresu Đenove, Lazović je privukao pažnju svima na ‘čizmi’, a kako mu ovog leta ističe ugovor piše se dosta o tome gde bio mogao da nastavi karijeru. Prednost u odnosu na sve ostale ima Đenova, barem kako prenose Italijani. Sadašnji Darkov klub trebalo bi da narednih dana na sto iznese svoju ponudu i uslove za nastavak saradnje.

Ono što je sigurno, čelnici Đenove će morati da pojačaju finansijski deo, jer sadašnjih 400 hiljada evra po sezoni nije nešto što bi Darka navelo da ostane. Po visini primanja nekadašnji igrača Crvene zvezde je na sredini lestvice, a kako je nezamenljivi deo ekipe sa ‘Marasija’ očekuje se da to bude prikazano kroz platu.

Očekuje se da će uskoro biti poznato gde će Čačanin nastaviti karijeru i da li je prihvatio ponudu Đenove, a navodno Lacio nestrpljivo čeka završetak pregovora kako bi izneo svoju ponudu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter