0
Evropske lige

FOTO: Printscreen

BRUJI ŠPANIJA: Barselona krenula u ofanzivu na Jovića, razlog su Bajern i PSŽ! (FOTO)

Objavljeno: 25.03.19 u 11:39

Više nije samo u domenu spekulacija, Barselona je krenula po srpskog ‘vunderkinda’ Luku Jovića, ali ne samo po njega.

Odluka je pala, Luka Jović mora po hitnom postupku na ‘Kamp Nou’. Kako javlja ‘Mundo Deportivo’ na svojoj naslovnoj strani, Katalonci kreću u ofanzivu na Luku Jovića i Matijasa De Lihta. Navodno, za ‘napad’ na dvojac najtalentovanjih igrača Evrope odgovorni su Bajern iz Minhena i Pari Sen Žermen koji su takođe krenuli u istu akciju.

‘Mundo Deportivo’ ide korak dalje i piše da su se sportski direktor Erik Abidal i tehnički sekretar Ramon Planes već sastali sa Falijem Ramadanijem u Milanu kada je Luka Jović matirao Samira Handanovića. Plan je da ‘srpski Falkao’ kaže ‘da’ na narednih sedam dana, a da onda Barselona ponudi Ajntrahtu cifru od 60 miliona evra.

Takođe, u pregovore se krenulo i sa štoperom Ajaksa De Lihtom. Mladog holandskog defanzivca žele Atletiko, Juventus, Real, Bajern i PSŽ, a prednost Katalonaca je ta što De Liht želi na ‘Nou Kamp’. Jedan od razloga je želja Holanđanina da zaigra i sledeće sezone u istom timu sa Frenkijem De Jongom. Cena De Lihta je oko 80 miliona evra, s tim da bi Barselona pokušala da malo spusti cenu.

Na potezu je sada Barselona, a Ajntraht i Ajaks bi mogli ovog leta zadovoljno da trljaju ruke…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter