0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot Twitter

MODRIĆ UPOZORAVA: Ne smemo ovako, moramo da zaboravimo na Rusiju

Objavljeno: 24.03.19 u 21:52

Hrvatska je veoma loše otvorila novi kvalifikacioni ciklus.

Nakon što su pobedili u završnici posle preokreta protiv Azerbejdžana, danas su izgubili.

Bolja je na svom terenu bila Mađarska, a ovoga puta su Hrvati ispustili prednost. Poveli su preko Rebića, da bi potom Salaj i Patkaj doneli tri boda svom nacionalnom timu. Nakon utakmice u Budimpešti imao je šta da kaže Luka Modrić koji je odigrao svih 90 minuta.

– Nismo odigrali na našem nivou, zato smo izgubili. Utakmica je bila izjednačena, ali njihova želja i veća agresivnost ih je nagradila. Moramo biti puno bolji jer ovo nije naša igra. Teško mi je ulaziti u dublje analize. Dobro smo otvorili, pa se opustili, počeli igrati alibi igru i dopustili im da se vrate u utakmicu. Prvi ih je gol digao i postali su još agresivniji, a mi nismo uspeli uspostaviti svoju igru. Moramo puno bolje inače ćemo imati velikih problema u kvalifikacijama. Treba da ostanemo zajedno, pokazali smo da imamo sposobnost i snagu da budemo Hrvatska kakvu svi očekujemo. Moramo se popraviti, ali ne treba dramatizovati. Imamo ogroman kvalitet, ali moramo bolje igrati, zaboraviti na Rusiju i fokusirati se na ono pred nama. Suparnici su napaljeniji na nas, svaka će utakmica biti veoma teška, izjavio je Modrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter