0
Domaći fudbal

ZVEZDA TRLJA RUKE: Jović na meti PSŽ-a, a eventualni transfer bi napunio kasu crveno-belima

Objavljeno: 21.03.19 u 19:50

Nema sumnje da će Luka Jović ove godine biti tražena roba. Jedan od najboljih napadača današnjice ima odličnu sezonu. 

Početak sezone to možda nije naglašavao, ali Luka Jović ima sezonu iz snova, a postigao je i prvi gol u dresu nacionalne selekcije Srbije. 

Naš fudbaler je ‘tražena roba’ za njegove usluge interesovanje su pokazali Real iz Madrida, Juventus, dok ga je Barselona gledala čak 15 puta uživo. Nema sumnje da su se uverili da im je Luka potreban, a transfer rat mogao bi da se umeša i PSŽ

Francuski velikan po pisanju tamošnjih medija za usluge Jovića spreman je da plati 60 miliona, a uprava Ajntrahta strpljivo čeka da kupci stanu u red jer će vrednost talentovanog napadača sigurno još rasti. Crvena zvezda polaže pravo na 2.5 posto iz fonda solidarnosti, te ukoliko Luka Jović pojača PSŽ Crvena zvezda bi u tom slučaju bila jača za 1,5 miliona evra, a još 300 hiljada morao bi da im isplati Benfika. Nema sumnje da bi u celoj situaciji naš predstavnik profitirao.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter