0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ORLOVI NAPADAJU PRVE BODOVE: Dva velika pojačanja su spremna za Portugal, defanzivac morao da se zahvali Krstajiću

Objavljeno: 21.03.19 u 12:27

Prvog dana naredne sedmice fudbalska reprezentacija Srbije će početi kvalfikacije za Evropsko prvenstvo.

Puleni Mladena Krstajića će u Lisabonu na megdan izaći selekciji Portugala.

Poslednju proveru su ‘orlovi’ odradili sinoć u Volfsbrgu, a pored rezultata (1:1) koji je bio u drguom planu bitno je da nije došlo do novih povreda i da su igrači spremni za duel u ponedeljak. Selektor Krstajić imaće nešto jači tim na raspolaganju u odnosu na onaj od sinoć, pošto se vraća vezista Ajaksa Dušan Tadić koji je uspeo da sanira povredu. Pored njega dodatnu konurenciju Luki Joviću u špicu trebalo bi da predstavlja napadač Fulama Aleksandar Mitrović koji je takođe spreman i koji će se naći u sastavu.

Njih dvojice su uspeli da se oporave od povreda zbog kojih sinoć nisu bili na terenu, ali to nije pošlo za rukom kapitenu reprezentacija i igraču Ajntrajta iz Frankfurta. Aleksandar Kolarov i Filip Kostić i definitivno nisu uspeli da se stave na raspolaganje selektoru za prvi duele u ovim kvalifikacijama, pa će nakon Prijovića i Matića i oni na ‘bolovanje’. Nakon ovih otkazivanja selektor je odlučio da u A tim prekomantuje desnog beka Crvene zvezde Milana Gajića, ali i da pozove defanzivca Anderlehta Ivana Obradovića i tako dodatno ojača snage kojima raspolaže.

Prva utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine koju će odigrati naša selekcija zakazana je za ponedeljak 20.45 protiv Porutugala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter