1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOVELJIĆ: Pobeda za Milojevićev jubilej, cilj mi je da postignem pet golova u ovoj polusezoni

Objavljeno: 17.03.19 u 21:54

Nastavio je sa odličnim partijama talentovani Zvezdin đak.

Mladi napadač Dejan Joveljić u pobedi Crvene zvezde nad Radom od 3:0 postigao je dva gola i još jednom je opravdao epitet jednog najtalentovanijih fudbalera sa ovih prostora.

Nakon meča na stadionu ‘Kralj Petar Prvi’ mladi napadač se zahvalio navijačima i treneru kluba iz Ljutice Bogdana.

– Zaista sam presrećan posle ovakve utakmice. Zahvaljujem se publici koja je u velikom broju došla da nas podrži i koja nas je nosila do pobede i do nova tri boda. Čestitao bih šefu Milojeviću stotu utakmicu u Crvenoj zvezdi, drago mi je da smo danas ostvarili pobedu i želim mu još mnogo uspešnih mečeva na klupi našeg tima. Bila je ovo utakmica, teren nije bio u najboljem stanju, ali to nije mnogo uticalo na nas. Ekipa se nije opustila pred pauzu, rutinski smo savladali odličnu ekipu Rada koja ima mlade igrače, rekao ja Joveljić.

FOTO: STARSPORT

I na ovoj utakmici potvrdilo se nepisano pravo da Joveljić postiže gol na svakom meču na kome je starter.

– Jako lep podatak koji mi mnogo znači, ali mi je podjednako važno da dobro odigram, ne samo da dam gol. Ispostavilo se da mi dobro ide kada sam od prvog minuta na terenu, trudiću se da to i nastavim, ali zaista se ne opterećujem time, bitno je da ekipa pobeđuje.

Mladi Zvezdin napadač protiv Rada stigao je do sedmog pogotka u aktuelnoj sezoni.

– Oba današnja gola su mi draga, ali drugi jensigurno lepši i atraktivniji. Na početku polusezone postavio sam sebi realan cilj da postignem pet golova do kraja polusezone. Idem ka njemu, daću sve od sebe da još nekoliko puta zatresem mrežu i da na taj način doprinesem ekipi da ostvarimo svoje ciljeve, osvajanje titule i Kupa, poručio je Joveljić.

0
0

1 Komentara

  1. Jovelja ti si veliki potencijal to stoji, ali ne moraš preko medija da se dodvoravaš i šupkaš Milojeviću, jer i sam znaš da on ne veruje u mlade igrače! On ima svoju “filozofiju” igre, gde mu tim nema igru ali nekako gura i postiže rezultate! Kada se onaj strašni rezervista iz kineske lige odljuti i poželi da igra, i ti i Pavkov možete samo da sanjate da ćete igrati pored takve gromade kakav je “kapitalac” iz kineske lige!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter