Fudbaleri Crvene zvezde su poslednji učesnik polufinala najmasovnijeg fudbalskog takmičenja kod nas.

Oni su rezultatom 2:1 savladali surdulički Radnik i tako se pridružili Mladosti iz Lučana, Partizanu i niškom Radničkom.


Nakon što su njegovi puleni odigrali 52. utakmice bez poraza u domaćem šampionatu, ekipa Vladana Milojevića je sa dobrim igrama nastavila i u Kupu.

– Imali smo mnogo više prilika da ranije rešimo pitanje pobednika i postignemo treći gol. Bili smo u nekim situacijama u šesnaestercu sebični, što svakako nije dobro. Ja to lično ne volim zato što u svakom trenutku može doći do preokreta i moraćemo da radimo na tome. Mislim da je pobeda zaslužena. Čestitam i ekipi Radnika. Posebno bih hteo da se zahvalim svim navijačima, Delijama, na lepom skandiranju i podršci koju su mi uputili, kazao je nakon utakmice Milojević.

FOTO: STARSPORT

Igrači Radnika su u finišu stigli do počasnog gola i prilike da stignu do izjednačenja koju nisu iskoristili, a trener tog tima nije bio nezadovoljan viđenim.

– Ovo je bila zaslužena pobeda Zvezde koja je dosta jača ekipa. Bili smo, blago je rečeno mlaki na sredini tokom prvog poluvremena. U drugom Pavlović se pomerio i doneo čvrstinu i uspeli smo da damo gol. Zadovoljan sam time štp smo danas uspeli da prezentujemo neoklioko mladih igrača. Talentovani Kričak već igra rutinski, kao i Bojić i Stamenković, istakao je Milanović