3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISPUNITI CILJ: Milojević ponovo kombinuje tim za novu pobedu protiv Radnika

Objavljeno: 13.03.19 u 10:24

Dva puta je pobeđena ekipa iz Surdulice, a isti plan je i večeras da se pokažu igrači iz drugog plana i overi plasman u polufinale Kupa Srbije. 
Često nije lako svaki treći  dan pronaći motiv, a u Kupu Srbije svakako da Crvena zvezda ima ambicije da se bori za trofej. Na tom putu je prepreka Radnik na stadionu Rajko MItić od 18.00 časova, a najvažnije je za domaćina da ispuni cilj i plasira se u polufinale Kupa Srbije. 

Gosti su dva puta pobeđeni, pa crveno-beli jure het-trik protiv ekipe iz Surdulice i kako saznaje HotSport sa pojedinim igračima koji su imali manju minutažu ovog proleća. Povređeni su od ranije Rodić, Gobeljić i Boaći, a ništa se neće reskirati kada je u pitanju Marin

Trener Vladan Milojević hoće da ovaj ciklus pred pauzu okonča sa dva uspeha, a priliku očekuju i pojačanja: Vulić, Jirka, Vukanović… Nekoliko mečeva su propustili Simić i Čaušić i ovo je prilika da dobiju novu šansu pošto Jovičića i Jovančića u nedelju čekaju obaveze protiv Rada na Banjici

Projektovan sastav: Popović, Gajić, Milutinović, Babić, Hajdin, Čaušić, Vulić, Vukanović, Jirka, Ebisilijo, Pavkov.

 

0
0

3 Komentara

  1. Po hiljaditi put “trener godine” šansu pruža sporom, debeljuškastom i neborbenom Ebesiliu! A, šanse zbog ovakvih drugorazrednih “kapitalaca” ne mogu dobiti Veljko Nikolić i Jug Stanojev! Ovo je šamar realnosti, zašto razigravati za ozbiljno takmičenje potpuno nesposobne “kapitalce”?! Taj ne može vola viljuškom ubosti! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori
      • Ako Zvezda nema boljih igrača od Ebesilia, onda ne treba ni da postoji! Neka se preseli u III ligu, pa neka igra sa fk Grafičar i fk Opanak, iz Gornjeg Gajtana, pa da onda neka “trener godine” razigrava do mile volje, ove polovnjake iz afričkih savanna, od kojih su na desetine njih došli u poslednjih 5 godina. Za to vreme, pošto nema mesta u Zvezdi za mlade srpske fudbalere, oni će po onom sistemu “razmene studenata” odlaziti u afričke savane da ih tamo razigravaju afrikčki stručnjaci, a ti ćeš im biti koordinator!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter