0
Evrokupovi

FOTO: Printscreen

FRANCUSKI ‘LEKIP’ REKAO SVOJE: Dobar si Ronaldo, al’ bolji je Tadić!

Objavljeno: 13.03.19 u 13:06

Prošle nedelje javnost se poklonila Dušanu Tadiću, Srbin je odveo Ajaks u narednu rundu, a isto to učinio je i Kristijano Ronaldo sinoć. 

Renomirani francuski sportski medij ‘L’ ekip’ je samo 9 puta dao savršenu ocenu. Poslednji u nizu koji je bio vredan čiste desetke bio je Dušan Tadić. Njegova savršena partija pogurala je Ajaks ka plasmanu u četvrtfinale, a Francuzi su mu savršenom ocenom skinuli kapu. 

Sličnu partiju sinoć je imao i Kristijano Ronaldo. Portugalac je ka pobedi pogudao Juventus, a bio je ubedljivo najbolji pojedinac sa tri postignuta pogotka na meču. To ipak nije bilo dovoljno L’ ekipu da mu da savršenu ocenu, te će naš fudbaler za sada ostati poslednji koji ju je zaradio. 

Juventus je uspeo da se vrati posle zaostatka od 2:0 iz prvog meča, Ronaldo je bio X-faktor u pobedi od 3:0 postigao je sve pogotke, ali mu je Lekip dodelio ‘samo’ devetku. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter