0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I ZVANIČNO: Milan Rodić do 2022. godine

Objavljeno: 12.03.19 u 18:19

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana nastavljaju da rade na čuvanju okosnice tima.

Kako je to naš portal najavio, danas je nakon Dejana Joveljića ugovor do 2022. godine produžio Milan Rodić.

Fudbaler koji već skoro dve godine u odbrani srpskog šampiona uliva sigurnost zvezdašima ostaće veran klubu i naredne tri i po godine.

– Presrećan sam, kao što sam obećao prvog dana kada sam došao u Crvenu zvezdu da ću sa ovim klubom da ređam uspehe i da ćemo da vratimo Zvezdu u sam vrh gde i pripada, tako i danas ovim produžetkom saradnje obećavam da ćemo isto nastaviti. Već dugo našu odbranu krasi epitet neprobojne tvrđave, svi ćemo dati sve od sebe da tako i ostane, rekao je Rodić.

Lepe reči povodom produžetka ugovora između Crvene zvezde i Milana Rodića imao je i sportski direktor Mitar Mrkela.

– Rodić je još jedan od fudbalera koji su produžili ugovor, a igrao je od početka uspešne serije koju smo ostvarili ulaskom u Ligu Evrope, a kasnije i u Ligu šampiona. Zadovoljstvo mi je što Rodić ostaje u Crvenoj zvezdi na duži vremenski period. Pozicija levog beka je uvek deficitarna, veoma je teško pronaći kvalitetnog levog beka, posebno u domaćem fudbalu. Milan je jedan od najkvalitetnih, reprezentativac Srbije i srećan sam što naš klub ima pravo rešenje na duži vremenski period. On je pouzdan bek sa kojim sam sarađivao od omladinskih dana i drago mi je da nastavljamo podjednako uspešno i u prvom timu Crvene zvezde, rekao je Mrkela.

Oni koji su uz Milana Rodića bili među najstandardnijima u redovima crveno-belih takođe su produžili ugovore sa našim klubom.

– Okosnica tima je ostala ista i to nam mnogo znači. Očekujemo da ćemo i u budućnosti svi zajedno dobro izgledati na terenu, da ćemo da pružamo odlične partije i vodimo Zvezdu do novih uspeha, rekao je Rodić.

(VIDEO:YouTube/Crvena zvezda)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter