1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOŠ JEDAN POTPIS NA ‘MARAKANI’: Napadač ‘blindiran’ do 2023. godine!

Objavljeno: 12.03.19 u 10:05

Crvena zvezda je dogovorila sve uslove oko produžetka ugovora sa Markom Marinom i Milanom Rodićem, a uslovi su utanačeni sa još jedim fudbalerom.

Aleksa Terzić svoj veliki talenat neće moći da pokaže na stadionu ‘Rajko Mitić’, razlog je prodaja Fiorentini za 1,5 miliona evra. Ipak, Crvena zvezda ne namerava da rasproda sve svoje bisere.

Naime, talentovani napadač Dejan Joveljić trebalo bi uskoro da potpiše novi ugovor. Njemu sadašnji ističe 2021. godine, a on bi mogao da stavi novi paraf do 2023. godine. Mladi napadač trenutno prima oko 60 hiljada evra godišnje, a plata bi mogla da mu skoči do 100 hiljada evra.

Joveljić je ove sezone bio akter u 10 prvenstvenih i po dve utakmice Lige šampiona i nacionalnog Kupa. Uglavnom je ulazio u igru sa klupe, ali i pored toga je postigao pet golova, što se može smatrati odličnim učinkom za 19-godišnjaka.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter