2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASIZAM NA ‘KROVU’: Rikardo Gomeš meta povika – Partizan oštećen za penal?!

Objavljeno: 10.03.19 u 18:05

Stadion na Dušanovcu nije pun, ali su i pored toga mogli da se čuju rasistički povici upućeni jedinom tamnoputom igraču na terenu – Rikardu Gomešu.

Desilo se to pred sam kraj prvog poluvremena meča između Voždovca i Partizana, kada je usledio prekid na meču, oficijelni spiker je zamolio navijače domaće ekipe da ne koriste rasističke povike, a to je potvrdio i komentator prenosa na TV ArenaSport.

Takođe, i jedan od redara je prišao do tribine gde se nalaze popularni ‘Invalidi’ i nakon toga meč je nastavljen, a povici se više nisu čuli.

Još jedan momenat obeležio je prvo poluvreme na ‘krovu’, jer je u pitanju sporna situacija iz 35. minuta kada je oboren Saša Zdjelar na ivici kaznenog prostora.

Međutim, sudija nije dosudio prekršaj, a u slučaju da jeste, verovatno bi morao da pokaže na ‘belu tačku’. Situacija koja će sigurno biti podložna sudijskoj analizi nakon meča.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter