0
ATP

SPORT NA TV: Zvezda juri rekrod, ali ne na Areni jedan, Partizan protiv Igokee

Objavljeno: 09.03.19 u 08:45

Bogat sportski dan je pred nama, zato pojačajte zalihe piva, promenite baterije na daljinskom upravljaču, spremite kikiriki i kokice, a onda uživanje.

Crvena zvezda danas ima ‘dva nastupa’. Prvo od 17 časova košarkaši u okviru ABA lige gostuju Zadru. Utakmica koja nema rezultatski značaj, pošto je tim sa Jadrana već obezbedio opstanak, dok je Crvena zvezda prva i ne može da pokvari utisak. Prenos je na Areni sport jedan.

Fudbaleri Crvene zvezde danas ruše rekord generacije Slavoljuba Muslina, a rival je Zemun. Sve sem pobede crveno-belih protiv ‘fenjeraša’ bi bio senzacija. Prenos je od 18 časova na Areni sport dva, mada mi pozivamo sve navijače da dođu na stadion, jer je cena karte 100 dinara, a prihod ide u humanitarne svrhe.

U 19 časova igraju košarkaši Partizana, rival u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ je Igokea. Crno-beli se nadaju senzaciji Mege protiv Budućnosti i ‘kiksu’ Cedevite kako bi se u poslednjem kolu borili za drugo mesto. Prenos meča je na Areni sport jedan.

Kada je reč o evropskom fudbalu, izdvajamo dvoboj Kristal Palasa i Brajtona od 13.30 na Sport klubu jedan. Veoma je ovo važan meč za Luku Milivojevića i drugare u borbi za opstanak. Takođe, od 18.30 možete pogledati meč Barselone i Rajo Valjekana.

Od ostalih sportova izdvajamo kvalfikacije Moto GP od 18 časova, kao i start teniskog mastersa u Indijan Velsu od 20.20. Evo kompletnog sportskog TV programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter