0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOVELJIĆ: Hvala navijačima na sjajnoj atmosferi i Milojeviću na šansi!

Objavljeno: 09.03.19 u 21:33

Napadač kluba iz Ljutice Bogdana je pogotkom u 42. minutu udvostručio prednost crveno-belih i tako trasirao put šampionu Srbije ka novoj pobedi i rekordu čime su ukrasili proslavu 74. rođendana Crvene zvezde.

Mladi napadač bio je veoma raspoložen danas, te se našao u nekoliko veoma dobrih prilika.

Nakon utakmice on je prvo čestitao 49. rođendan strategu crveno-belih.

– Pre svega želim da čestitam rođendan šefu Vladanu Milojeviću i zahvalim se na novoj šansi. Zadovoljan sam utakmicom, ali nisam zadovoljan ličnim učinkom. Postigao sam gol i bio fauliran za jednaesterac, međutim, morao sam da postignem gol i u drugom poluvremenu. Na treningu takve situacije rešavam bez problema, možda je uzrok bio trenutni pad koncentracije zbog prevelike želje, istakao je mladi napadač.

FOTO: STARSPORT

Joveljić se potom osvrnuo na činjenicu da je Zvezda protiv Zemuna upisala 52. uzastopni superligaški meč bez poraza i tako postavila novi rekord bez poraza u našem fudbalu.

– Prelep je osećaj zbog niza kakav niko ranije nije uspeo da ostvari. Takođe, zahvalio bih se ‘Delijama’ na sjajnoj atmosferi, još jednom su nas nosile do pobede, i rekorda kojim smo postali deo istorije. Sjajan ambijent, pogotovo koreografija i bakljada. Imamo najbolje navijače na svetu. Hvala im još jednom što su bili uz nas, vidimo se već u sredu ponovo na Marakani, poručio je Joveljić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter