0
Evropske lige

JASNA PORUKA BALOTELIJA: Evo u kom bi italijanskom klubu jedino mogao da igra nestašni napadač…

Objavljeno: 09.03.19 u 12:30

Mario Baloteli je na novom oživljavanju karijere i za sada mu dobro ide u Olimpiku iz Marseja, ali je veliko pitanje šta će biti do leta.

Stigao je u januaru na ‘Velodrom’ da vadi kestenje iz vatre. Za sada to mu dobro ide. Mario Baloteli je na šest utakmica postigao četiri gola, a Marsej se vratio u borbu za mesta koja vode u Ligu šampiona. Ipak, ugovor Italijana sa Francuzima ističe u junu.

– Moj ugovor sa Olimpikom ističe na kraju sezone. Sešćemo posle da razgovaramo. Rekao sam agentu da bih voleo da ostanem ovde. Dve sezone sam proveo u Nici i bio sam dobar, ali Olimpik je drugi nivo fudbala. Za mene je Marsej najveći fudbalski klub u Francuskoj. Zahvalan sam Nici na svemu što je uradila za mene – rekao je Baloteli.

Italijan je Olimpik uporedio sa Napolijem, a onda je oduševio navijače kluba sa juga Italije.

– Uvek sam osećao da ću se uklopiti ovde. Ne mogu da objasnim zašto. Atmosfera je jedinstvena, kao u Napulju. Rekao sam da je jedini italijanski klub za koji mogu da igram upavo Napoli.

Zahvalan je i treneru Marseja Oskaru Garsiji sa kim ima dobru saradnju.

– Imam dobar odnos sa Garsijom. Mnogo puta je rekao da me želi ovde, i da moram da osetim ovdašnji mentalitet. Dao mi je trener. Mnogo igrača se odlučuju za transfer kada čuju da ih neki klub želi. Ali meni je najbitnije da me trener želi – zaključio je Baloteli.

Podsetimo, dres Marseja nosi i srpski reprezentativac Nemanja Radonjić koji čeka debitantski gol u Ligi jedan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter