0
Evropske lige

MADRIĐANI POGUBILI KONCE: Zidan odbio Real, Murinjo razmišlja…

Objavljeno: 07.03.19 u 12:19

Real iz Madrida nalazi se u velikim problemima nakon poraza od Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona. Evropa će dobiti novog vladara nakon tri godine „monopola“ koji je „kraljevski klub“ imao na „ušati pehar“, a kriza postaje sve veća.

Doduše, kriza teško da će potrajati duže od ove polusezone s obzirom na to da Madirđani najavljuju ozbilju rekonstrukciju tima na leto, ali kako bi započeli sa pravljenjem planova neophodno je da prvo pronađu trenera.

Prva opcija bio je trener koji je Real i odveo do tri vezane titule najboljeg tima Starog kontinenta, Zinedin Zidan, ali legendarni Zizu ne želi da se nepunih godinu dana po odlasku iz Madrida vraća na stari posao.

Druga je Maurusio Poketino, trener Totenhema, koji bi sa sobom mogao da povede i Harija Kejna.

Treća je slobodni „strelac“ Žoze Murinjo, bivši trener Mančester Junajteda i Reala koji je od odlaska sa Old Traforda bez trenerskog posla. 

U zavisnosti od toga ko sedne na klupu ovog kluba zavisiće i pojačanja, a jedno bi moglo da stigne iz Pariza, pošto su glasine o prelasku Nejmara u Španiju sve jače, pogotovo nakon ispadanja Pari Sen Žermena iz Lige šampiona…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter