0
Fudbal

FOTO: YouTube

LŠ AZIJE: Hulk sa bele tačke doneo pobedu Šangaju, Ninković osvojio prvi bod

Objavljeno: 06.03.19 u 15:33

Odigrane su još četiri utakmice u okviru azijske Lige šampiona, a bodove su osvojili kineski, japanski, australijski i korejski timovi.

Kada je u pitanju današnji program ovog takmičenja viđeno je nekoliko veoma interesantnih duela. Korejski Jeonbuk je savladao kineski Pekng Gvan na svom terenu. Do vođstva domaći tim dolazi u 14. minutu golom Hana, da bi gosti izjednačili krajem prvog dela. U nastavku meča, nakon tri minuta igre Li postiže novi gol za korejski tim, dok tačku na ovaj meč stavlja Kim u 71. minutu.

U istoj grupi je Urava veoma lako savladali tajlandski Buriram pred svojom publikom. Golove za pobedu japanskog tima postigli su Makino i Hušioka koji se dva puta upisao među strelce. Šangaj SIPG do prve pobede u ovom takmičenju stigao je u samom finišu meča. Gol vredan tri boda sa jedanaest metera u 89. minutu igre postigao je Hulk.

Jedini remi viđen je u Sidneju, gde je istoimena ekipa dočekala korejski Ulsan. Domaća ekipa kontrolisala je igru i stvarala prilike, ali nije usplea da dođe do gola. Srpski internacionalac koji nastupa za ovaj tim, Miloš Ninković svih 90 minuta je proveo na terenu.

Liga šampiona Azije, 1. kolo

Grupa G
Jeonbuk – Peking Gvan 3:1 (1:1)
(Han 14, Li 48, Kim 71 – Žang 41)

Urava – Buriram 3:0 (0:0)
(Makino 50, Hašioka 75, 88 )

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa H
Sidnej – Ulsan 0:0

Šangaj SIPG – Kavasaki 1:0 (0:0)
(Hulk 89pen)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter