1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ PORUČIO PARTIZANU: Danas biste se borili za titulu da se niste odrekli mog igrača (FOTO)

Objavljeno: 06.03.19 u 21:33

Fudbaleri Radničkog zabeležili su osmu pobedu u nizu. Ovoga puta je četa Nenada Lalatovića skalp uzela Partizanu na stadionu u Beogradu. Rezultat je bio 1:0, a nakon meča u redovima Radničkog je vladao veliki optimizam. 

Predstavnici ‘sedme sile’ želeli su da prenesu impresije jednog od najboljih u redovima Nišlija Nikole Drinčića. Šou je naravno ukrao trener Nenad Lalatović

On je pre izjave Drinčića zagrlio nekadašnjeg igrača Partizana i izneo svoje mišljenje o iskusnom vezisti. 

– Gospodo novinari, samo da znate, da je Partizan izgubio najboljeg veznog igrača. Da ga danas ima u svojim redovima borio bi se za titulu.

Na konstataciju predstavnika medija da je tu sledeća sezona, Lalatović je imao spreman odgovor. 

Neće on nigde, on sada voli samo mene, uz smeh je rekao Lalatović

Onda je kapiten Radničkog vratio temu u ozbiljan tok i govorio o utakmici. 

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

– Pred meč se stvorila negativna atmosfera. Trebalo bi da se spusti lopta malo. Mi idemo iz utakmice u utakmicu, kompaktni smo i igramo kao ekipa. Treniramo, borimo se i igramo, videćemo šta nas čeka. Sanjamo naše snove. Stvorila se zla krv kao da ko zna šta radimo, na nama je da se borimo i da igramo fudbal. Partizan i Crvena zvezda su veliki klubovi, a mi ih jurimo da ih stignemo, istakao je Drinčić. 

Sa stadiona Partizana za HotSport – Stefan Smuđa. 

Zapratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

1 Komentara

  1. Pokusaj jeftine manipulacije sa Drincicem. Drincic je profesionalac koji je ostavio emocije na stranu i dobro odigrao utakmicu. Gde je njegovo srce jednostavno je pokazao izjavom o bespotrebno stvorenoj zloj krvi i realan stav o Zvezdi i Partizanu. Nagradno pitanje je zapravo ko stvara zlu krv? Nije Drincic bez razloga upotrebio tu frazu. Jedan od retkih. Pametan momak. Zasluzuje postovanje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter