3
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Radnicki Nis Beograd, 06.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LALATOVIĆ: Ja sam iskren i pošten i to svima smeta – da je neko drugi na mom mestu pravili bi ga od blata, a ne vređali

Objavljeno: 06.03.19 u 20:14

Derbi 25. kola Superlige igran je na stadionu u Humskoj.

Trećeplasirani Partizan je dočekao drugoplasirani Radnički, a meč je pobedom gostiju minimalnim rezultatom.

Gol odluke za pobedu ekipe iz Niša postigao je najbolji strelac tog tima Nermin Haskić u prvom poluvremenu.

– Ja sam i mnogo puta do sad rekao da smo mi potpuno zasluženon a ovoj poziciji gde jesmo. Pokazali smo to u prva četiri kola gde smo imali četiri pobede. Pokazali smo da ništa nije slučajno. Nama je svejedno ko sudi, mogu i Kolinu da dovedu ako hoće, da ga vrate iz penzije. Ovi momci apsolutno zaslužuju ovo mesto na kom trenutno jesu. Odigrali smo jednu fenomenalnu utakmicu, taktički smo bili sjajni. Opet sam pretrpeo mnogo uvreda, opet ne ragujem. Opet su mi vređali porodicu, ali jednostavno ja sam jak i sve sam pretrpeo. Ja njih cenim i poštujem, oni meni mogu da vređaju porodicu. Ja ću sve da izdržim, a sve to zvog ovih sjajnih momaka. Biti drugi i imati ovakav niz, ovo nije slučajno. Možet mene da mrzite, možeta da me ne volite, ali ja znam ko sam i šta sam. Ja to pokazujem iz utakmice u utakmicu. Ja pokazujem kakav sam trener u Srbiji. Voleo bih da vidim da bilo koji trener kod nas pravi ovakve rezultate kao što sam ja, njega bi pravili od zlata. To što sam ja Nenad Lalatović i to što je moj karakter takav kakav jeste da svima sve kažem u lice i nikome neću da ćutim, ali ja sam iskren i pošten momak, e to njima smeta. Reći ću samo jedno moja ekipa je najbolja u Srbiji, rekao je Lalatović za ‘Arenu sport’.

FOTO: STARSPORT

Nakon toga trener Radničkog je i na konferenciji za medije govorio o utakmici, ali i prajtaeljstvu sa trenerom crno-belih.

– Čestiram ekipi Partizana na požrtvovanol igri, taktički smo se nadmudrivali i igrali. Nije Partizan imao ni jednu pravu šansu, nismo mi mi. Posle Zvezde oni su bili puni samopouzdanja, ali i mi smo, rekao je Lalatović na konferenciji, a onda se osvrnuo na povike sa tribina:

– Navikao sam na to. Bitno mi je da ljudi kažu zašto Nenade nisi izgubio sa Borcem, sa Vojvodinom, šta je sa Lukom Jovićem, sa Ristićem… Niko ne priča o mojim uspesima, a vi pričate samo o mojim lošim stvarima. Igračima sam rekao igrajte da vaši roditelji budu ponosni na vas, i mislim da jesu.

Trener crno-beih stao je u zaštitu kolege.

Bata Mirković je moj velki prijatelj, ovo je njegov prvi samostalan posao i kada sam rekao da ne bi trebalo da bude kažnjen posle derbija, to sam i mislio, jer on je veliki čovek a kada se izađe na atletsku stazu stadiona Partizana ili Zvrzde, onda rade emocije, za kraj Lalatović je govorio o Evropi naredne sezone:

– Ja kada maštam, ja sam osvojio Ligu Evrope. U mašti. Ali ne i Ligu sampiona.

U nrednom kolu Radnički će na ‘Čairu’ igrati protiv Mladosti iz Lučana, dok će crno-beli gostovati Voždovcu. Nakon ovog kola crno-beli za Radničkim zaostaju 11 bodova, a za crveno-belima 18.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

3 Komentara

  1. Izjava posle utakmice: Moj tim je najbolji u Srbiji…
    Na pitanje šta misli o Zvezdi kaže: Zvezda je najbolji tim u Srbiji…
    Protiv Partizana igra uvek na krv i nož, a protiv Zvezde redovno skida gaćice.
    I posle kaže da nije Zvezdina filijala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter