8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEGENEK ZA HOTSPORT: Igrači Partizana su došli na Marakanu samo da se pobiju, čudne sudijske odluke – ali bar ima ‘peckanja’

Objavljeno: 05.03.19 u 11:00

Jedan od onih koji je odigrao prvi, ali ne i drugi ovosezonski ‘večiti derbi’ jeste štoper reprezentacije Australije.

Miloš Degenek je ove zime napustio Crvenu zvezdu i preselio se u Al Hilal.

Štoper je bio jedan od ključnih igrača crveno-belih u prvom delu sezone, igrač sa najvećim brojem odigranih utakmica i direktni inicijator plasmanu u Ligu šampiona tokom neverovatne završnice meča u Salcburgu. Proteklog vikenda je odigran prvi ‘večiti derbi’ otkako Degenek više nije igrač Zvezde, a štoper Al Hilala je za naš portal analizirao ono što je video preko ‘malih ekrana’.

– Gledao sam derbi od kuće i nadao se da nećemo ući u utakmicu kako smo ušli. Dopustili smo sebi da igramo njihovu igru na startu, tu tuču, fajt… Oni su došli na Marakanu samo da bi se pobili. Imali su više nesportskih poteza nego fudbalskih što se videlo na terenu. Imali su jedan šut na gol i to im je Borjan odbranio, i ono što su dali iz ofsajda. Krivo mi je što nismo igrali celu utakmicu kao drugo poluvreme, jer da smo takvi bili ceo meč, verujem da bi Zvezda komotno pobedila, rekao je Degenek za HotSport, a zatim dodao:

– Da je priznat gol Bena, moguće da bi se utakmica završila 2:0, ili 3:0 za nas. Poništen je brz gol u prvom poluvremenu, nakon njega mislim da bi Zvezda rutinski završila posao. Desile su se slične stvari kao i u prvom derbiju, sudije su na obe strane donele nekoliko loših odluka, ali barem ima o čemu da se priča, a i da se ‘peckamo’. Bilo je i tih par situacija kada su igrači Partizana zaslužili čiste crvene kartone jer su zaista došli tu da se biju, ne da igraju fudbal. Posle se digla i neka frka, pričali su da su bolji od Zvezde… Ne mogu oni nikad biti bolji od Zvezde, kamoli sada kada bodovna razlika sve govori. Čestitao bih Partizanu na bodu, njima to mnogo znači, a nadam se da će u sledećem derbiju Zvezda pobediti i dokazati da je bolja.

Nakon igranja u evropskoj Ligi šampiona, Degenek će danas odigrati prvu utakmicu u azijskom nadmetanju najjačih timova. Al Hilal u 16.20 po našem vremenu gostuje Al Aintu na stadionu ‘Tahun Bin Mohamed’.

– Danas nam počinje Azijska Liga šampiona, igramo protiv Al Aina ovde u Emiratima. Očekuje nas težak meč, neće uopšte biti lako. Probaćemo da ostvarimo naš cilj, odigramo što bolje možemo i osvojimo sva tri boda u prvoj utakmici što je veoma bitno. Al Hilal je i prošle sezone igrao protiv njih tako da ih znamo veoma dobro, Zoran Mamić koji nam je trener je bio njihov šef struke dve godine, tako da smo se dobro pripremili, zaključio je štoper Al Hilala.

0
0

8 Komentara

  1. Mukice u rupu pa tebe je Leonardo oducio od fudbala kriv si bio za 1 i 3 gol .
    Toliko o tebi i to kako se razumes u ovu carobnu igru narucito ako je carobnjak (Leonardo)bio pored tebe sto ti je sakrivao loptu i pravio budalu od tebe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter