1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE ZABORAVLJAJU KAPITENA: Šalke čestitao rođendan Mladnu Krstajiću! (FOTO)

Objavljeno: 04.03.19 u 11:21

Selektor Srbije ostavio je dubok trag u timu iz Gelzenkirhena.

Dokaz tome je i činjenica da ga nakon deset godina od kada je napustio taj klub nisu zaboravili.

Na društvenim mrežama nemačkog kluba danas je osvanulo nekoliko objava posvećenih kormilaru ‘orlova’. Razlog tome je činjenica da Krstajić danas slavi 45. rođendan. Od 2004. do 2009. godine nekadašnji defanzivac nosio je dres ovog kluba i zabeležio je 131 nastup, što je bilo dovoljno da ga ni nakon jedne decenije ne zaborave. Dokaz poštovanja koje je imao u Šalkeu bila je i kapitenska traka koju je svojevremeno nosio.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday, Mladen #Krstajić! 🔵⚪️🎉🎉 . . #S04 #Schalke #Knappen #Königsblau #🔵⚪️ #Birthday #Celebration #Bday #Futbol #Football #Soccer

A post shared by FC Schalke 04 (@s04) on

Za vreme igranja u nemačkoj Bundesligi Krstajić je izgradio reputaciju jednog od najboljih defanzivnih igrača. Svoj put počeo je u Verderu iz Bremena, za koji je takođe imao preko sto nastupa. Nakon epizode u ova dva kluba, on se vratio u Partizan u kom je i stekao afirmaciju.

HotSport se pridružuje čestitkama selektoru ‘orlova’ i želi mu što više pobeda i dobrih rezultata u predstojećim kvalifikacijama!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter