1
Domaći fudbal

‘DEBI’ NA GRADSKOM STADIONU: Zemun na Proleter sa novim semaforom

Objavljeno: 04.03.19 u 20:49

Sve utakmice 25. kola Superlige igraće se u sredu, 5. marta.

Fudbalski klub Zemun će na Gradskom stadionu dočekati Proleter od 14 časova.

Upravo ova utakmica biće prva za novim semaforom koji je postavljen na severnoj tribini Gradskog stadiona. Najsavremenija tehnika oplemenila je stadion u Ugrinovačkoj ulici, a to je samo prvi korak ka potpunoj modernizaciji i dokaz da klub teži ka evropskim standardima.

– Ostvaren je jedan od ciljeva sa naše liste, ali mnogo ih je još pred nama. Semafor je stigao i prvi put će se na delu pokazati u sredu kada ćemo dočekati ekipu Proletera. Zahvalili bismo se Fudbalskom savezu Srbije na doniranju semafora i Gradskoj opštini Zemun na asistenciji kod postavljanja istog. Prošle godine je rešeno pitanje podzemnog zaliva, ove semafor, već sada radimo na realizaciji novih projekata. Svi na čelu sa predsednikom kluba ulažemo napore da stadion bude što prezentniji i savremeniji. Pozvali bismo navijače da podrže FK Zemun već u sredu od 14 časova na Gradskom stadionu i pomognu našim igračima da izbore opstanak u eliti, gde nam je mesto, izjavio je direktor stadiona Boban Sibinović.

Zemun je sezonu počeo remijem na Banjici protiv Rada, potom je bez golova igrao protiv Mačve na svom stadionu, a proteklog vikenda je doživeo prvi poraz u ovoj godini, od Bačke. U sredu će izabranici tražiti prvi trijumf u 2019. godini, a rival je novosadski Proleter.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter