2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Nakon Anderlehta, još jedan belgijski velikan snimao golgetera Partizana na derbiju

Objavljeno: 03.03.19 u 11:16

Klub iz Humske mogao bi da ostane bez jednog od najboljih igrača.

Napadači su uvek u žiži potencijalnih klubova, a ostaje da se sačeka odluka aktuelnog šampiona Belgije.

Nije hteo Partizan pored nekoliko dobrih ponuda ove zime da proda, posle samo šest meseci Rikarda Gomeša, pošto se lista zaintresovanih klubova i dalje proširuje. Nakon Anderlehta koji je imao u planu reprezentativca Zelenortskih ostvra, kako saznaje HotSport dobili su jakog konkurenta u vidu Briža. Rival u prvenstvu je često rival i za dovođenje igrača, tako da su predstavnici aktuelnog sampiona Belgije imali zadatak da snime najboljeg strelca crno-belih. Utiske treba u narednim danima da iznesu sportskom sektoru i Rikarda stave na listu eventualnih pojačanja za letnji prelazni rok.

Svim timovima koji su pokazali interesovanje čelnici kluba iz Humske su odredili da cena ne može da ‘ide’ ispod tri miliona evra, što su hteli da ispune pojedini iz Saudijske Arabije, Kine i Turske. Ipak, na kraju nije pao dogovor dve strane, do kog bi moglo da dođe kroz nekoliko meseci i plan je bez dileme da se od ovog posla zaradi.

FOTO: STARSPORT

Ove sezone u svim takmičenjima Rikardo je upisao 32 meča i postigao 17 pogodaka i imao tri asistencije za 2.632 minuta provedena na terenu, a protivničke mreže trese svakih 155 minuta. Napadači su uvek u fokusu i potrebni timovima kao ‘voda u pustinji’.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter