6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IRITIRAO JE I NAS I NJIH: Bata Mirković posle meča ‘opleo’ po Grujiću – imao je čudan kriterijum!

Objavljeno: 02.03.19 u 20:20

I drugi ‘večiti derbi’ ove sezone koji je završen bez pobednika.

Crvena zvezda i Partizan igrali su nerešeno na stadionu ‘Rajko Mitić’ 1:1.

Zoran Bata Mirković je bio zadovoljan igrom svojih izabranika, ali ne i kriterijumom suđenja Danila Grujića na današnjem meču. Stvar je izmakla kontroli u finišu kada je došlo do incidenta među igračima zbog čega posebno žali strateg crno-belih.

– Mislim da je bila dobra i borbena utakmica. Žao mi je zbog ovih nemilih scena pred kraj meča ali mislim da je čovek koji je sudio ovu utakmicu trebalo da drži stvari pod kontrolom. Poslednjih 20 minuta je imao čudan kriterijum koji je iritirao i jednu i drugu stranu. Rezultat je pravedan, nama je pripalo prvo poluvreme, a Zvezdi drugo. Čestitao bih i jednim i drugim igračima na fer i sportskoj borbi, rekao je Mirković pred kamerom Arena sport televizije.

0
0

6 Komentara

  1. Jako cudan kriterijum.Zvetdi ponisti cist go aPartizanu prizna go iz ofsajda.Marin dobije zuti katron sto ga je protivnik udirao kao majmun.Stojkovic dobija zuti karton jer je bio nokautiran laktom Nikolica.E to vam je slika Partizana i sudija!

    0
    0
    Odgovori
    • А јес чоче требао је нама досудит 5 црвених а балеринама и њежним љепотицама у црвенобијелим дресовима је требало да да цвијеће судија… не помињеш пенал за Партизан брале мој. А тај наш офсајд код гола можда и није био ако је лопту ка Николићу упутио играч Звезде. Ни из једног угла нисам видио ко је лопту послао ка Николићу…

      0
      0
      Odgovori
  2. Nije ni jasno zasto se Milojevic uvek odluci da nenapadne partizan,umesto da igra presing oni oh napadaju tek oko centra,a partizan nema neke tehnicare da bi mogao da organizuje takav napad.Stvarno mi nije jasno ovo je najlosiji tim Partizana u zadnjih ko zna koliko godina i mi jedva izvucemo bod,nastranu to sto je ponisten cist gol a primljen iz ofsajda

    0
    0
    Odgovori
  3. Naravno nama poništi čist gol, a vama prizna, vama oprašta bar 2 crvena kartona, a nama daje 2 žuta nepostojeća žuta kartona, a svira nam neke prekršaje koji ne postoje, verovatno da zavara trag. Zaključak to što vi igrate se ne zove fudbal, i da imamo prave sudije vi bi na kraju igrali sa 7-8 igrača.

    0
    0
    Odgovori
    • I naravno i ništa menje važno od ovog što si rekao je da Partizanu nije sviran penal nad Kosovićem i naravno nije sviran faul nad Kosovićem, a odmah posle toga ste dali gol. Naravno Mirković je upravu sudija je unuštio igru i vašu i našu. Kažem, navijam za Partizan od malena, a imam 46 godina nikad lošiji sastav nismo imali, ali to je već pitanje za upravu Partizana. Vi se zapitajte Zvezdaši dali je Milojević dobar trener ili su ga vaši igrači digli do toga da umisli da je dobar.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter